Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:19-04-2024
Menu
Kalender
April 2024
MaTiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
ARTIKLER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Artikler ialt: 147
Stor kystørred
Indsendt af:Jan Christophersen
Dato:21-11-2005

Jeg havde bestemt mig for at tage til kysten idag og jeg tog afsted tidlig morgen kl. 5, nu da vejret var i det bedste hjørne. Jeg ankom til en af de gode pladser i år (Rønnerne). Jeg riggede til med spinnestangen, på med et blink og så lige en kop kaffe inden fiskeriet skulle begynde. Der var havblik så det mindste uro i overfladen ville blive set, men der var meget rolig så jeg nød det flotte vejr. Nå, langt om længe blev jeg enig med mig selv om at komme i vandet. Den første time skete der intet men efterhånden som solen fik lidt magt begyndte der at blive lidt uro i overfladen både af hornfisk og ørreder, så chancerne for hug var til stede. Men nej, endnu en time gik, så modet var ved at forsvinde.

Jeg skiftede blink flere gange, og til sidst ville jeg lige prøve et af de blink jeg havde fået fisk på. En Møresilda 10 g blank/blå og klokken var omkring 7, og så skete det jeg havde håbet på! En ørred tog blinket godt 30 m ude. I første omgang troede jeg det var en pæn ørred på 50-60 cm, men nej, jeg blev en hel del klogere da den begyndte at gå ud af. Den tog lynhurtig 150 m af spolen, op af vandet kom den også, og da blev jeg klar over jeg havde mit livs fisk på.

Jeg lagde en hel del pres på den for at få den ind, men lige lidt hjalp det. Den bestemte både fart og retning indtil videre, men efter 3 kvarter var de fleste kræfter ved at være brugt så det var et spørgsmål om tid hvornår den ville i nettet. Jeg fik den endelig helt ind, gjorde mig klar med nettet, men første forsøg gik ikke så godt. Den røg ud igen! Skulle jeg virkelig miste min drømmefisk? Endnu et forsøg, denne gang lykkes det. Sikken fisk! Blank med en masse kræfter.

Endelig lå den oppe på land, og jeg satte mig ned for at sunde mig lidt. Mine arme var godt møre efter denne fight, så der blev ikke mere fiskeri denne dag. Der var iøvrig stigende vand, havblik og svag vind.

Fiskens vægt: 9,9 kg, og den målte 99 cm, og blev taget på et Møresilda-blink, på 10 g og i farverne blank/blå.


Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk