Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:23-05-2022
Menu
Kalender
Maj 2022
MaTiOnToFr
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
ARTIKLER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Artikler ialt: 147
Los Roques
Indsendt af:Thomas Segato
Dato:21-11-2005

Da jeg som fattig studerende læste i fisk & fri at man kunne opleve tropisk fiskeri til en ret fornuftig pris, fik jeg hurtigt overtalt en ven til at pakke en rygsæk og nogle fiske stænger, og få måneder efter var vi på destinationen Los Roques i Venezuela. Som ivrig lystfisker må jeg nok indrømme at jeg op til rejsen havde gjort mig mange tanker om hvorvidt man bare kunne tage derned og fange fisk. Men jeg må nok indrømme at jeg gjorde min skepsis til skamme da vi endelig ankom til destinationen.

I februar stod vi så på øen Los Roques og havde fået indkvarteret vores bagage. Vi havde ventet på dette øjeblik i flere måneder, så der var ikke tid til at slappe af - der skulle fiskes, og det skulle være nu! Så vi tog vores stænger og begav os ned for at indløse det obligatoriske fisketegn. Men hvad nu? Hvor fisker man henne når man er på den anden side af jorden, og ingen ide har om selve destinationen. Vi blev enige om at vi kunne starte med at begive os ned til vandet lige foran hvor vi havde fået vores fisketegn, og jeg havde knap opdaget at der var vand før jeg så en bonefish stime på omtrent 12-20 fisk. Inden jeg havde bundet en flue på var min ven ude med snøren, og fluen ramte kun lige vandet før der var bonefish på.

Om det var min nok så kølige vens skrig der overraskede mig eller lyden af hans hjul der kørte i en hastighed jeg aldrig havde forstillet mig, skal jeg ikke kunne sige, men næste par minutter skulle vise sig at blive temmelig hektiske. Vi havde hjemme fra svejset, bundet og limet vores bagline til fluelinen hvilket åbenbart ikke var nok. For pludselig forsvandt hans flueline ud i vandet med en sådan hastighed at vi begge måtte kaste os ud i vandet for at redde linen. Vi havde kun en tropisk line med hver og sådan en vil man ikke miste i sit første kast:-) Fra det øjeblik forsvandt min skepsis og efter 20 dage havde vi til sammen fanget et stykke over 100 bonefish, samt diverse andre spændende arter så som tun. Det er nu 4 år siden jeg var der første gang og jeg har efterfølgende været flere gange på destination og har planer om at komme der igen.

Ud over at have et kanon fiskeri er der også en utrolig stemning i Venezuela som jeg ikke vil have været foruden. Kan man lide glade mennesker, som elsker at feste og leve livet, er Los Roques det perfekte sted. Her kan man virkelig opleve det sydamerikanske liv i tropiske omgivelser og et fiskeri i verdens klasse til en pris de fleste kan være med på.

Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk