Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:23-04-2024
Menu
Kalender
April 2024
MaTiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FANGSTRAPPORTER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Fangstrapporter ialt: 2958 | Husk at tilmelde til Fiskecuppen
Multe
Indsendt af:Michael Skatka Nielsen
Fangstdato:30-07-2006
Art:Multe
Vægt:2.5
Længde:55
Agn:Brød
Sted:
Bemærkning
Endnu en af Christians guidede ture:

Efter lang tids plagen, indvilligede Christian og Johnni endelig at tage mig med til deres topsecret multe hotspot - hvor det simpelthen ikke kunne slå fejl!

Fjorden havde dog ikke kastet nogle multer af sig endnu til trods for flere besøg af både Christian og Johnni - men vi vidste, at med mit nuværende fiskeheld - ja så skulle det være en smal sag ;o)

Jeg har aldrig før set en multe og Johnni gik rundt med mig, for at spotte min første... Der gik ikke mere en 2 min. før vi så den første mørke skygge på bunden. Den var bare stor! En 3-4 kg multe cruisede ligeså stille rundt på bunden - jeg var paralyseret men Johnni gik bare videre… Ork de bliver meget større sagde han bare!

Nu var jeg for alvor tændt, Christian havde i mellemtiden forfodret med friskkøbt franskbrød på en anden plads, men her kunne multerne ikke ses pga. uklart vand. Så jeg listede stille og roligt over hvor vi havde set de store cruisere. Nu fandt jeg for alvor ud af hvor svær en fisk en multe er at overliste. De var fuldstændig ligeglade med min agn, svømmede bare lige forbi og nogle gange lige ind i brødet?!?

Letter forslået gik jeg tilbage til Christian og hans foder. Jeg lagde en ”pop-up” skorpe ud på bunden og lå stangen for at drikke en øl. En tår nåede jeg at tage, før stangen nærmest hoppede og dansede. Væk med øllen og fat på stangen, et hurtigt modhug og fisken var kroget. Det hurtige jubelråb blev snart overdøvet af et gedigent Fuuu**. Den fisk ville bare ikke på land! Hånden på spolen og hårdt mod hårdt var metoden… Jeg har aldrig oplevet noget så vildt!!! Ustyrlig er ordet, men efter et par minutter var fisken klar til nettet og min første multe var en realitet.

De andre fangede ikke noget desværre – men kunne glæde sig over min fisk (tror jeg nok) ;o)

Knæk og bræk
Michael Skatka



Send din kommentar
Thomas Vestergård
Sjældent fangst , men tillykke med dyret Michael

Du skal være logget ind for at indsende en kommentar
Navn
E-mail
Besked
Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk