Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:29-03-2024
Menu
Kalender
Marts 2024
MaTiOnToFr
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FANGSTRAPPORTER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Fangstrapporter ialt: 2958 | Husk at tilmelde til Fiskecuppen
p&t bækørred
Indsendt af:Ryan Jacobsen
Fangstdato:25-11-2006
Art:Bækørred
Vægt:3.06
Længde:67
Agn:Abu tormentor
Sted:Sivbæk fiskesø
Bemærkning
Efter at have lagt syg med influenza det meste af ugen, besluttede jeg at en fisketur var den bedste måde at helbrede det på, så jeg fik pakket grejet, fodret katten, og så gik det ellers mod Sivbæk fiskesø.
Jeg kom til søen ca. kvart over 11, og fik straks stangen rigget til med en Blue fox 6. gr. spinner med fluorscerende gule og røde farver. Den havde tidligere givet gode fangster, så det var oplagt at starte med den.
Den første time gik uden nogen aktivitet blandt søens fisk, udover et par mindre regnbueørreder der kom op og vendte i overfladen. Men så kom det første hug endelig, et tungt ryk i stangen, og fisken gik dybt, men slap desværre fri af krogen igen. Jeg må nok hellere gå til bekendelse og indrømme at temperamentet kom lidt til udtryk. ikke så meget pga. den ene fisk, men fordi jeg har mistet så ufatteligt mange fisk her i efteråret. Det kan ske man skulle få kigget lidt på sine kroge.:-)
Kort efter skiftede jeg spinneren ud med en Abu tormentor, og derefter kom der rigtig gang i fiskene. Jeg begyndte at fiske op langs en skrænt, og i et af de første kast mærkede jeg en fisk puffe til wobbleren, jeg lavede så et spinstop, men der skete ikke mere. Men da jeg så begyndte at spinne ind igen, så jeg en pæn bækørred vende bag wobbleren. Jeg fortsatte med at fiske på skrænten. Og kort efter var der hug igen, denne gang holdt fisken ordentligt fast i wobbleren, og efter et par gode udløb kom en regnbueørred i nettet, den vejede 1,86 kilo, så aftensmaden var da reddet. Den næste times tid fik jeg en del hug, men ingen faste fisk. Men endelig kom der et seriøst hug, og endnu en regnbueørred blæste afsted med wobbleren. Efter en god fight kom den også på land, og så var der også aftensmad til imorgen. Det blev kort efter til endnu en regnbueørred, denne var den mindste af de tre, men så absolut den mest hidsige, og den var lidt vanskelig at få styr på. Den tog en del heftige udløb, men måtte til sidst overgive sig.
Efter den sidste regnbueørred blev der lidt stille blandt fiskene, men så kom der endelig et rigtig solidt hug. Da jeg gav modhugget, kom en stor gul hale op og slog vildt i overfladen. Da jeg så den, syntes jeg det så ud som der var en svag rødlig stribe på fisken, og tænkte straks at det var en guldørred, hvilket var lidt fedt, da jeg aldrig har fanget sådan en. Men da fisken kom tættere på kunne jeg se den mere tydeligt, og kunne konstatere at det ikke var en guldørred, men en stor bækørred. Men det var jo også ganske udemærket. Selve fighten var ikke specielt hård, den tog et par gode udløb, men så var det også det, og jeg kunne få nettet under en træt bækørred.
Jeg troede egentligt at den var tungere end den var, vægten standsede på 3,06 kilo, og målebåndet viste 67 cm. Men fisken var meget slank, og så ud til den netop havde overstået gydningen. Så rent vægtmæssigt havde den nok været sjovere at få for et par uger siden. Men okay, det er stadigvæk en fin fisk..
Jeg fik hurtigt ringet til søens ejer, så hun kunne komme ned og kontrollere fangsten, og hun kom med det samme, og overrakte mig en sølvnål for fisken. Vi fik os en god snak bagefter, hvor hun bl.a. fortalte mig at der var fanget en kildeørred på 4,8 kilo tidligere på ugen, og der skulle stadig gå et par stykker på den størrelse, så dem håber jeg at jeg kan få overlistet på den næste tur, hvilket nok bliver snart....
Med venlig hilsen
Ryan


Send din kommentar
Der er ikke indsendt nogle kommentar

Du skal være logget ind for at indsende en kommentar
Navn
E-mail
Besked
Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk