Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:29-03-2024
Menu
Kalender
Marts 2024
MaTiOnToFr
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FANGSTRAPPORTER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Fangstrapporter ialt: 2958 | Husk at tilmelde til Fiskecuppen
Fuldvoksen brasen
Indsendt af:rune laursen
Fangstdato:09-04-2007
Art:Brasen
Vægt:7
Længde:70
Agn:boilies
Sted:
Bemærkning
Hejsa

Det var blevet påske og en oplagt mulighed for at få en forlænget fisketur. Mig og min kammerat Søren havde valgt at tage et sats, i en for os ny sø. Først på tredje dagen sker der noget om morgenen. Jeg får fat i stangen og kan uden besvær lande en stor brasen. Det er dog først da jeg hurtig vejer den i nettet og vægten går ned på otte kilo, det går op for mig at der er tale om et rigtig fint eksemplar. Vejeslyngen bliver fundet frem og vægtet indstillet. Vægten stopper på 7 kilo rent hvilket var en gevaldig forøgelse af min pr. Fisken belv fanget på 20 mm kivi krebsdyr fra Prologic fisket sammen med hamp og halibut pellets.

Info: Fisken blevet vejet på super samson, længden var 70cm og højden 36 cm.

PS. Der har åbentbart været noget debat vedrørende en karpe jeg fangede i efteråret. Dertil skal siges at jeg er 2 m høj og derfor kan billederne snyde.

MVH

Rune Laursen

Send din kommentar
Steen Nielsen
Jeg har meget svært ved at tro en brasen på 70 cm kan veje 7 kg. rent. den er kun 8 cm. længere end min pr. brasen som vejede 2,8 kg. derfor har jeg meget svært ved at tro den kan veje 4,2 kg. mere på de sidste 8 cm.
Men lad os se om ikke der kommer andre på banen ?
Dimitri Hardorff
Den er lidt svær at bedømme grundet at fisken bliver holdt meget tæt på fotografiapparat...

Men jeg vil skyde på at den maks. er 3,5-4 kg..
Ole Aaslo
Hej

Brasen er altid svære at bedømme ud fra billeder :-(
Med en længde på 70 cm kunne ovenstående godt være omkring de 7 kg - Se f.eks http://www.prologicfishing.com/galleryBig.asp?id=259&site=Picturegallery
Det er klart en stor slimplade - var det muligt at fangeren lagde et målebåndsfoto ind som en rapport ?
Mvh Ole Aaslo

Mads Hussing
Fisken ser godt nok massiv ud, og det kunne være interessant at se bredden på den. For den ligner den Ole linker til, og dermed så kan vægten jo godt passe.

Hvis du har andre billeder af den - fra fronten eller med et målebånd eller lignende, så kan du bare sende det til mig, så distribuerer jeg det videre til dommerne! mads(a) fiskemagasinet.dk

Michael Callesen
Hej rune

Flot brasen du har fanget! jeg har selv fanget en magen til på 70cm og 6,9kg. til alle de andre: hvad får i ud af at være p¨å den måde!? hvordan kan steen komme med så dum en kommentar? undersøg dog for helvede først, som ole skriver hvor lang en 6-7kg brasen er inden du skaber dig på den måde! Jeg har fanget gedder på 1m som vejede mellem 5-6kg og gedder på 1m som vejede over 9...
Dimitri Hardorff
Michael - Jeg skriver min mening, og jeg synes ikke fisken ligner en på 7 kg., men hvis dommerne mener noget andet, skal den nok veje 7 kg..
Michael Callesen
Hvis dommerne skal bedømme om vægten er korrekt ud fra et billed, ville det eneste rigtige være et målebåndsfoto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! er du dommer Dimitri??? eller prøver du at påvirke dem med din kommentar? Jeg spørger kun fordi jeg ellers ikke kan se menningen med dine indlæg
Dimitri Hardorff
Michael - Er Du hidsig nu? :)
Så længe der er et forum/kommentarboks hvor jeg kan skrive, skriver jeg det jeg har lyst til, om det så er at rose en fisk ( http://fiskemagasinet.dk/fangstrapporter.htm?show=uniq&id=2105 ) eller som her, skrive min mening.
Din kommentar om at påvirke dommerne, ville jeg som dommer blive fornærmet over, da Du hentyder til at de kan lade sig påvirke over et simpelt indlæg i et forum. Jeg går ud fra at dommerne er fornuftige mennesker der selv er i stand til at afgøre tingene.
Det lyder mere som om Du stiller dig til dommer overfor mig ;)
Derudover er jeg enig mht. målebåndsfotografiet.
Michael Callesen
nu tager jeg ud og fisker! det burde du også demitri... måsker du fanger en fisk vi kan kommentere lidt på! du ved jo lige hvordan den skal fotograferes...........
Dimitri Hardorff
God idé, det kan måske køle dig lidt ned. Derudover staves det Dimitri :)
Gør jeg? Så vidt jeg ved er jeg ikke uddannet fotograf. Jeg kommenterede alene på vægten, og ikke måden fisken er fotograferet på :)
Du skal være mere end velkommen til at kommentere på mine fisk, dog skal Du ikke regne med at din mening siger mig specielt meget ;)
Michael Callesen
Jeg kommenterede alene på vægten, og ikke måden fisken er fotograferet på :) nå nå nå nu er jeg igen ikke med... Den er lidt svær at bedømme grundet at fisken bliver holdt meget tæt på fotografiapparat...

Men jeg vil skyde på at den maks. er 3,5-4 kg..
Dimitri Hardorff
Flot fundet ;) Da den sætning ikke indgår i min bekymring/kritik omkring fisken, men udelukkende som en enkeltstående påstand, har Du ikke noget at komme efter :)

Kom igen ;)
Michael Callesen
bla bla bla
Dimitri Hardorff
Perfekt argumentation ;)
kenneth andersen
Syntes heller ikke det ligner en 7 kgs men ja tag dog og undersøg det nærmere, og drop nu jeres tøse fights det er så trættene............
mvh kenneth andersen
Lars Larsen
Se en gang mere på det link Ole henviser til, synes den ligner meget godt i størrelsen udfra det billede. Husk på at brasener kan være ualmindelig brede lige op til gydetiden.

Steen Nielsen
Hej Michael
Du synes det er en dum kommentar, men jeg har kun min egen pr. brasen på 2,8 kg og 62 cm. at forholde mig til og synes bare at det lød helt hen i vejret at den skulle kunne veje 7 kg. når den nu kun var som skrevet 8 cm. længere end en fisk på 2,8 kg.
Og hvis du mener jeg skaber mig ved min fremtræden så må det være din mening !
Men hvis du så en fangstrapport som du tvivlede på rigtighedden af, ville du så ikke argumentere for grunden til din skepsis ??

Henrik S. Lund
Inden folk begynder at stille spørgsmål omkring vægten af en fisk, kunne de da lige bruge 2 min på for eksempel Google og se om det er helt ude i hampen hvad manden har skrevet.
70 cm og 7,0 kilo skal nok passe og understøttes jo af de ting man finder på nettet.

mvh

Henrik
kenneth andersen
Jeg er sku ligeglad med den er 70 cm, syntes bare ikke den ser ud til at veje 7 kg... Men som sagt så syntes jeg det skal undersøges hvis det er det dommerne vil! Og folk har jo deres ret til at kommentere fisken somm de vil!
Ole Aaslo
Dommerkomiteen tager ikke aktion på noget med mindre der kommer en officiel klage enten til undertegnede eller dommerkomiteens mailadresse... Det eneste vi tager stilling til at hvis fiskene ikke overholder de skrevne krav, så slettes fiskene efter tilmeldingsfristen udløber
Henrik S. Lund
Kenneth: Du skal netop ikke være ligeglad med at fisken er 70 cm. Det er jo denne oplysning sammen med vægten der fortæller læseren at længde og vægt passer sammen.
Hvad menig mand syntes er da fuldstændigt lige meget hvis man ikke bygger sine formodninger op med konkrete fakta.
Poul Stolling
jeg er ikke i tvivl med den brasen.. har selv fisket vandet, og har fanget noget i samme kaliber.. fiskene er meget brede over ryggen.. Tag for eksembel Peter Hansens DK. rekord brasen.. hvor lang var den?? omkring 70 cm. Jeg har set Rune i levende live og manden er KÆMPE stor.


@Rune, Du må skære lidt ned på havregrynene...:)
kenneth andersen
@henrik s lund...... Prøv at fat at jeg ikke tvivler på at den vejer det manden siger! Men siger at jeg ikke syntes det ligner en 7 kg brasen! Og lad da så det lægge for satan istedet for at tro at bare fordi at I fanger store fisk og blir sponset i hovede og røv, at så når I siger at den er OK så skal ALLE bare syntes det samme!!!!! Sir min mening lige meget hvad!!
Henrik S. Lund
Kenneth: Jeg kan jo lige starte med at smide denne efter dig: ”drop nu jeres tøse fights der er så trættende” Er det ikke hvad du selv gør nu.

Lige en anden ting, du nævner vi ”Bliver sponseret i hoved og røv”. Syntes du skal lade være med at udtale dig om ting du ikke ved noget om. Det kommer du ikke til at lyde klogere af og det er ikke grejet der betyder noget for ens fangster.

Du skal da have lov til at have din mening om ting men en mening behøver langt fra at være korrekt. Tænk lige over det….!

Hvad folk syntes og tror, er meget godt men hvis nu det er forkert hvad de syntes og tror, så kommer vi jo ingen steder hvis man ikke vil ændre mening. Det siger så bare endnu mere om personen at man ved en saglig mod augmentation begynder at angribe i stedet for at argumentere for sine synspunkter
kenneth andersen
Nej henrik du kan ikke smide den efter mig da der intet minder om det som er i de andre indlæg!!!
Det har intet med at gøre at jeg ikke vil skift mening eller noget, jeg syntes bare ikke at den brasen ligner en på 7 kg på det skide billed, og længere er den ikke! At du så kommer og "spiller" overhovede af en eller mærkelig grund og tror at dit ord er magt, er jeg sku kold overfor! Tror ikke at vi når meget længere med dette så hyg dig.... kys kys...
Rasmus ingemann jensen
Sikke´ en masse fnider. Tag dog ud og fisk!
kenneth andersen
enig, jeg tager også ud nu med flådstangen under armen om en dåse majs i den anden :) hygge
Thomas
Gav det så noget Kenneth :-)
kenneth andersen
Jep det blev til 3 karper op til ca 2,5-3 kg og 2 karusser på til ca 1,5 en god hyggelig tur oven på min nulbon i weekenden :)
Thomas Kragh
nice :-)
rune laursen
Hej

Ja man må da sige der er blevet lidt røre over fisken. Vil da gerne give de lidt mere negative personer ret. Jeg troede heller ikke den var så stor før jeg lavede en hurtig vejning i nettet, hvor den røg ned på 8 kilo. Da blev jeg opmærksom på fiskens størrelse. De er bare ekstremt brede i søen. Jeg har desværre ikke noget billede med målebånd men sender nogle flere billeder til mads som forhåbentlig kan stoppe diskusionerne.
Det skal siges at jeg ikke bliver sponsoreret, og fisker fordi jeg syntes det er den fedeste hobby, og jagten på de store fisk er jo det ultimative!!!
Kan sige at hvis i kigger på http://www.prologicfishing.com/viewnews.asp?newsId=296
så kan de måske lægger en dæmper på jeres mistro.
Ole Aaslo
Mads modtager desværre ikke lige billeder i øjeblikket da han fisker karper i udlandet. det samme gør sig også gældende for mails til dommerkomiteen, da Kim Ålborg som får mails først og vidresender til os andre i dommerkomiteen, er med Mads i Tjekiet :-)

Men Rune - Der står i reglerene at der SKAL være billeddokumentation, hvor fisken ses med målbar genstand eller målebånd - Er der ikke det så må vi slette fisken, da vi allerede har slettet flere fisk som ikke overholdt kravene... Bla en aborre på 2.1+

Du må gerne derfor sende billed til mig snarest på
Aaslo (a) privat.dk

Ole Aaslo - Dommerkomiteen...
Theis Christensen
Tænkte på nu er der så meget fokus på målebåndsfoto og str. hva med fredningstider og mindstemål? der er meldt skrubber til i fredningstiden kan ganske vist ikke se om det hun skrubber meeen det kunne det vel godt være...?
Samt at der er meldt bækørreder til der ikke holder mindstemålet der står ganske vist ingen steder i reglerne at de skal det men burde det ikke være et krav...?
Lars Larsen
Er klart enig med Theis der, dog ikke ved catch & releasefiskeri.

@ Ole, trist hvis den brasen skal slettes, men regler er til for at blive overholdt, så er der ikke gyldig dokumentation så må den sletes.

Kan iøvrigt tilføje at det ikke går helt dårligt for Mads og Co i Tjekkiet.
Ole Aaslo
@ Theis
Opdager du nogen ting som ikke stemmer, så er du velkommen til at skrive en mail til dommerkomiteen - Så kigger vi da helt sikker på det og har du forslag til den nye version af fiskecuppen 2008 som vi desværre ikke nået at starte op i år inden startskudet gik - så lad endelig høre....

@Lars... Vi kan desværre ikke lade sådan en oplysning gå hen over hoved på os - Der må vi derfor bede Rune skaffe det fornødne billede inden 9/5 2007, ellers bliver fisken bortdømt. Håber så Rune fanger en på 8 og husker et målebåndsfoto !

Ole
Theis Christensen
Mener bare at hvis den ene skal diskes pga. manglende dokumentation/foto skal andre som feks. skrubben vel også diskes hvis det ikke kan dokumenteres at der er tale om han skrubber...? Hvis nu det havde været en rogntung gedde taget her i starten af april som var tilmeldt cuppen havde det jo skabt en del ballade...! Når man nu har bestemt at fisk fanget i fredningstiden ikke kan deltage i cuppen, bør fisk der ikke kan overholde de fastsatte mindstemål, vel heller ikke kunne deltage. I begge tilfælde kan fisken jo normalt genudsættes...!
kenneth andersen
hva lars nu bliver jeg nysgerrig :) snakker vi 15+ere eller hvad??
Lars Larsen
@ Ole
Er helt enig.

@ Kenneth.
Ikke helt 15+, men Mads havde vist et par gode timer i går eftermiddags med 4 hug på 1½ time. Ikke nogle superstore fisk, men det lød lidt vildt.

Resten vil jeg overlade til Mads selv at fortælle når han kommer hjem. Jeg har ikke tid til at gå i detaljer, står og skal på fisketur lige om straks.
kenneth andersen
>Det helt fint, jep vi må bare vente til han kommer hjem! Så var det måske også derfor at hans mobil var slukket da jeg ringede forleden :) Hygge og god tur i aften!
Ole Aaslo
Hej Kenneth.... Nu har han jo også "vis nummer" *SMF*
kenneth andersen
haha.... ;)
rune laursen
Hej

Jeg har desværre ikke de påkrævede billeder da jeg var rimelig overvældet over min fangst og ikke tænkte på konkurrencer og dokumentation. Jeg har billeder som måske vil kunne give et bedre billede af fiskens størrelse, men som jeg kan forstå er dette uden betydning. Regler er jo regler og kan udemærket godt forstå at man er nødt til kunne bevise sådanne fangster med målbånds billede for at have en troværdig konkurrence.
Dette hjælper dog ikke på de personer som ikke mener at en brasen på 70 cm kan veje 7 kg.
Jeg skal dog til den pågældende sø igen i weekenden og må jo bare sørge for at lave diverse objekter samt målebånd ved siden af fisken hvis jeg skulle være så heldig igen. ( Håber at kunne lukke munden på de mistroiske :-) )
Nå men knæk og bræk har ikke tid til at side på nettet, der skal fiskes;-)
MVH
Rune Laursen

Christian Romanius Jacobsen
knæk & bræk rune
Ole Aaslo
Hej Rune..

En brasen på 65 cm kan veje 7 kg, når man kigger tidligere fangster/artikler igennem... De hele afhænger af fiskens bygning... Nogen steder vejer brasen på 80 cm ikke andet en 5 kg... Derfor er det yderst vigtigt at folk husker de målebåndsfoto :-(

Kedeligt, men jeg vælger altså at framelde fisken af cuppen, men jeg håber ikke du sletter fangstrappporten. For hvad end folk måtte mene - så er den større end min PR *SSS*

Knæk & Bræk Rune - Husk, målebåndsfotoet

MVH Ole
kenneth andersen
ÅÅÅhhhhhh rune og andre som ikke fatter at det JEG har skrevet ikke har noget at gør med at fisken er 70 cm og vejer 7 kg... Jeg skrev bare at jeg ikke syntes det ligner en 7 kg brasen på dit billed! Slut herfra om den fisk! Og ja knæk og bræk i weekenden.....
rune laursen
Hej
der er bedre billede på det følgende link, hvis folk kunne være interesseret i dette.
http://www.sportsfiskeren.dk/nyheder/Nyheder_2007/April/Brasen_i_XL/
Dimitri Hardorff
Efter at have set det nye billede, er jeg blevet overbevist om at mit første skud var langt undervurderet.
Den er smælderfed!

Til dommerne - Vil det være muligt at måle Runes fingre, for dernæst at forstørre billedet op, og tælle hvor mange fingre der kan ligge på fisken.

Jeg er klar over at det en mere usikker måde at gøre det på, men er der eks. 3 dommere (hvor mange I nu er) der gør det uafhængigt af hinanden, og får det samme resultat, vil den så kunne godkendes?
Jesper hansen
fin fisk tillykke med den.... Der er sku' godt nok kommet størrelser på de danske fred-fisk.
Ole Aaslo
@Dimitri

Der er 3 dommere i komiteen, men vi kan desværre ikke bøje reglerene selv om vi gerne ville - Vi bliver nød til at håndhæve reglerene, så det er ens for alle...

Mvh
Ole Aaslo, mens de 2 andre er i Føtex
Dimitri Hardorff
Ole - Det har Du selvfølgelig ret i. Jeg håber at se fisken igen en dag, med samme fanger og et målebåndsfotografi :)
rune laursen
Hey
kan sige at weekendenstur gav en enkelt på 6,4 kilo, ikke helt samme størrelse men rigtig fin fisk. men der kommer en fangst rapport

Du skal være logget ind for at indsende en kommentar
Navn
E-mail
Besked
Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk