Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:19-04-2024
Menu
Kalender
April 2024
MaTiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FANGSTRAPPORTER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Fangstrapporter ialt: 2958 | Husk at tilmelde til Fiskecuppen
Druknet mus i Hove 1
Indsendt af:Mads Frandsen
Fangstdato:03-07-2007
Art:Spejlkarpe
Vægt:4.25
Længde:
Agn:Hot Demon 14 mm
Sted:Hove P&T
Bemærkning
De fleste fornuftige mennesker ville have droppet al udendørs aktivitet i den uge, hvor Roskilde festivallen bliver afholdt. Og hvorfor så? Jo ser I, det plejer så godt som altid at pisse ned hele ugen ud - Dette var også tilfældet i år. Som I sikkert ved, så var et par tossede jyder skøre nok til at trodse alle de dårlige varsler, men hva faen; er der fisk i vandet, så kan de også fanges. Steen og undertegnede tog derfor en overnating i Hove fra den 3. - 4. Juli, vel at mærke mens Monsun-regnen hærgede over lille Danmark.

Heldigvis nåede vi at få slået Steens medbragte bivy og parasol op, inden regnen satte ind, men så begyndte det også småt at dryppe ned fra den mørke himmel. Vi fik dog slæbt de sidste grejer ned fra bilen uden det store besvær, og Steen fik fodret pladsen op med et par håndfulde majs.
Mens Steen stod og riggede sine stænger til, så ville jeg prøve og se om ikke det kunne lade sig gøre, at fange en af søens mange sudere. I første kast var der umiddelbart hug efter at ormen havde ramt bunden. I håbet om en oliven-farvet fisk, blev modhugget promte givet... men hva? det var sku ikke nogen kampdygtig fisk, men derimod en lille rudbandit.
Samme scenarie fulgte de næste mange kast; inden ormen havde ramt bunden, så var den blevet inhaleret af små rudskaller omkring de 20 cm - Ikke lige hvad jeg havde håbet på :(
Nå men nu var Steen så småt ved at være færdig med at rigge til, så jeg kunne komme til at rigge ekstrasættet til, som Steen meget generøst havde medbragt velvidende at jeg ikke har noget egentligt karpegrej endnu. Lige som jeg skulle igang med dette, begyndte det selvfølgelig at stå ned i tykke stråler fra himlen, og jeg måtte søge tilflugt under parrasollen. hmm... havde jeg egentlig ikke pakket noget regntøj? kom jeg til at tænke på mens jeg stod der i tørvejr og ikke kunne gøre ret meget. Der blev rodet lidt i tasken, og minsandten om ikke der lå en sammenkrøllet regnjakke i bunden! :D men hvor var de tilhørende regnbukser? De var selvfølgelig ikke kommet med :( En regnjakke er vel bedre end ingenting, så efter at have påført mig denne, vadede jeg ud i regnen igen, og fik rigget stængerne til.
Efter at have placeret alle taklerne 4 - 5 meter fra land, var det endelig tid til en slapper. Steen stod og snakkede med en fedtfinnefisker, der var kommet på besøg. Ikke ret lang tid efter at Steen fik nævnt: "Du ska bare se hvor hård en fight karper leverer", giver den ene bidmelder lyd fra sig. Steen (hurtig som en ninja) er straks over stangen, og giver et solidt modhug. Hva faen?! umiddelbart efter modhugget er linen igen slap. Godt irriteret får Steen taklet ind. På land kan vi konstatere, at forfangsknuden er gået op -ØV!
Man skal dog ikke græde over spildt mælk, og snart efter har Steen taklet i vandet igen. En halv time går, og igen er der run ved Steen. Denne gang sidder fisken der efter modhugget, og en god fight kan begynde. Fedtfinnefiskeren er synligt imponeret, og efter den flotte præsentation ligger der nu en flot spejler på 4 - 5 kg i nettet. Efter en kort fotosession kan karpen med et voldsomt plask glide tilbage i sit rette element igen.
Kort efter takker vores ven af, da det begynder at regne yderligere. Vi er nu ved at være godt sultne, for det pizzaria vi havde planlagt at få vores aftensmad fra, holder åbenbart ferielukket!? Efter lidt sms'en frem og tilbage, får vi overtalt Christian til at komme et kig forbi med noget Mc Donalds-mad, når han engang har fået fri fra job. Imens må vi så stille sulten med chips. Klokken er et godt stykke over 23, da Steen bliver ringet op af Christian, som står oppe på p-pladsen og venter - han har åbenbart hverken regntøj eller støvler med :S
Steen begiver sig op til ham, og 5 minutter efter ser det ud til at de har fundet en løsning. Bag ved Steen kommer Christian i hvert fald traskende. Hold kæft hvor jeg skreg af grin må jeg ærligt indrømme - Manden ligende sku da Batmann!
Batmann eller ej, så havde Christian det lovede aftensmad med, samt et par suplerende våde varer :)
Steen fik Christian bukseret ind i tørvejr i sin bivy, og maden blev overrakt. Aldrig har jeg været så taknemmelig for en Chesseburger før!
Efter maden og en god snak over et par øl, mener Christian at han hellere må vende snuden
hjem af igen, så vi takker af for denne gang, og Steen følger ham op til p-pladsen. Klokken er nu i nærheden af midnat, og den ene bidmelder giver ud af ingenting lyd fra sig. Heldigvis vælter jeg ikke i mudderet på vej over til den, og efter modhugget kan jeg mærke en kamplystig karpe for enden af linen.
Fighten er hård og jeg ved ærlig talt ikke en skid om hvor stor fisken er. Efter noget tid kan jeg forbavset se til, mens Steen netter en fisk, der i hvert fald ikke er over 5 kg - Vildt!!! Spejleren viser sig at veje 4.25 kg og er min første nogensinde. Efter de obligatoriske fotos bliver fisken genudsat, og jeg står nu tilbage med en dejlig fornemmelse i maven.

Send din kommentar
Der er ikke indsendt nogle kommentar

Du skal være logget ind for at indsende en kommentar
Navn
E-mail
Besked
Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk