April 2024 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | | | | | Forrige | Næste |
|
| Fangstrapporter ialt: 2958 | Husk at tilmelde til Fiskecuppen |
| psyko/plastmajs og metodfeedet= PR. | | Indsendt af: | steen v knudsen | Fangstdato: | 21-07-2007 | Art: | Skælkarpe | Vægt: | 12.2 | Længde: | | Agn: | psykomajs+plastmajs | Sted: | Viborg | Bemærkning Deltog i Fish inn hos PH grej i Viborg.
Resultatet blev en dejlig skæller på 12,2 kg.
Den lod sig overliste af 2 psykomajs og en plastmajs, fikset i forbindelse med metodfeeder med specialblanding.
Læs hele rapporten på www.jyskspecimen.dk |
|
Send din kommentarLars Larsen Fin fisk tillykke med den.
Psykomajs, hvad er det? | steen v knudsen Hej Lars.
Psykomaj, er en helt speciel form for gærede majs.
Da de er yderst "sprængfarlige" kan jeg ikke på offentligt site vidergive opskriften.
Der er nemlig fare for at terrorister kan kopiere opskriften og bruge dem til ikke fredelige formål ;-)
Nå, pyt.
Kvæld majsen.
Når den gærer tilsættes 100 gr sukker for hvert kilo majs.
når de er færdiggærede skal de have sukker igen.
Så gærer de igen.
Når de er færdigærede skal de have 100 gr honning for hver 2 kg majs.
Så gærer de igen.
Når de er færdige, skal majsene koges i 10 minutter.
Husk at den sidste bundslat af vandet skal gemmes og tilsættes sammen med 100 gr sukker pr kg majs, når blandingen er kølet ned til ca 30 grader.
Så går de i gæring igen og når de er færdig gærede, er de klar til brug.
På dette tidspunkt skal de gerne lugte som en blanding af sprit og fortynder.
Det bedste ved dem er, at det stort set kun er karperne der vil have dem og det vil de til gengæld meget gerne :-)
Man kan med fordel bruge sirup eller melasse istedet for sukker.
Man kan også iblande ca 1/3 del tigernuts.
Resultatet er mildt sagt berusende fiskelykke.
Velbekomme. | Lars Larsen Lyder godt nok klamt, velbekomme ;-)
Jeg foretrækker den friske udgave. |
Du skal være logget ind for at indsende en kommentar |