Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:25-04-2024
Menu
Kalender
April 2024
MaTiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FANGSTRAPPORTER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Fangstrapporter ialt: 2958 | Husk at tilmelde til Fiskecuppen
11 Stk.
Indsendt af:Johnnie Knap
Fangstdato:06-10-2007
Art:Havørred
Vægt:1.6
Længde:51
Agn:reje
Sted:Mariagerfjord
Bemærkning
Der var så tåget at man ikke kunne se proppen hel ude i kastet, jeg var kommet til Mariagerfjord klokken lidt i syv så jeg lige kunne få fanget nogle fjordrejer inden fiskeriet kunne komme i gang.
Der stod jeg så i vand til livet, midt i suppen og prøvede og få øje på min prop. Linen blev strammet op og den første havørred var i gang med at blive fighte, den var som så mange før den også under mål, så den kom hurtig ud igen. Ikke en vind rørte sig denne morgen, kun en svag strøm kunne flytte lidt rundt på proppen. Havde taget den prop som var mest synlig, stor og rød bobbolflåd, 1,5 meter line under den, en lille krog og rejen kroget lige bag nakker så den frit kunne bevæge sin hale.
Tror det var nr. 4 ørred i rækken, kunne mærke at den var lidt større. 41cm, men den kom ud igen. Fik kort efter en på 46 cm og 1,3 kg. den kom med hjem. Det virkede som om at fisken kom ind under land i små eller større stimer, da der var lange pauser mellem perioder men hug.
Timerne gik og det var vil blevet middag, fik et godt hug inde under land og hei hvor det gik men flere spring og en rigtig god fight. I nettede kom den 51cm og 1,6 kg. Dagen var reddet, men skulle jo lige ud igen.
Når man fisker med reje er der utrolig mange fejl hug, grundet i at krogen jo sider så yderligt for at rejen ikke skal tag så meget skade, så bare proppen har været under en gang så skulle men rulle ind igen for at se om rejen var der endnu .
Så for søren, et kanon hug, kun en 20 meter fra mig, kunne mærke denne var rigtig stor, den trak 15 meter længer ud og der stod den. Kunne mærke hvordan den rystede med hoved, ikke sådan nogle små hurtige bevægelser, men seje og langsomme rusk. Den var lige oppe i overfladen men hoved og langt bag det kom halen også op.
Jeg kunne mærke mine knæ rystede og jeg var hel sikker på at jeg var i gang med at fighte min største havørred til dato. Den var begyndt at røre lidt på sig og gik fra venstre side mod højre og lidt ind mod mig. Når en fisk ligger and til at springe, kan man kort før den bryder vandoverfladen se hvordan linen stiger hurtig i vandet i takt med at fisken nærmer sig overfladen, for at undgå dette kan man sænke sin stang lidt for at tag presset af linen og fisk idet den springer. Det var nøjagtig det der skete for mig, men det forhindrer ikke ørreden i at springe min line og væk var min drømme fisk. I springet kunne jeg se den i fuld længde og den var vil en 4 kg.
Fiskede lidt længer og fik nr.11 havørred i nette inden jeg pakkede for at tag hjem. Denne lørdag ved fjorden glemmer jeg aldrig og ved med mig selv at jeg nok også skal fangen en af samme størrelse eller større, men end til videre er det min største havørred på kyste




Send din kommentar
Thomas
Hej Johnnie

tillykke med fangsterne - rejerne kan de købes levende eller har du selv været igang med net ? :-)

Du skal være logget ind for at indsende en kommentar
Navn
E-mail
Besked
Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk