Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:26-04-2024
Menu
Kalender
April 2024
MaTiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FANGSTRAPPORTER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Fangstrapporter ialt: 2958 | Husk at tilmelde til Fiskecuppen
Fangst af fødselsdags middag
Indsendt af:Brian Thomsen
Fangstdato:11-01-2008
Art:Regnbueørred
Vægt:5.62
Længde:67
Agn:trutta
Sted:Medestedet
Bemærkning
Jeg kørte en tur til Medestedet for at fange endnu et par ørreder, som Trine havde bestilt som middag til hendes 18 års fødselsdag, jeg ankom til fiskeparken ved 9 tiden, og startede ud med at fiske med flue og efter en times fiskeri fik jeg en lille bækørred som havde taget den grønne flue.

Der var nu ikke meget gang i fiskende, så jeg fik lige min kaffe og lidt af madpakken og gjorde spindestangen klar med en trutta på, jeg havde kastet ud 2 gang da en voldsom fisk tog den. Fisken sprang som vild også så blev linen slap jeg havde ikke bundtet en ordentlig knude. )o.

Når så måtte jeg sætte en ny trutta på den skulle jeg heller ikke kaste med ret mange gange inden der var bud efter den og en rigtig god ørred fightede det bedste den havde lært med efter en del udløb kunne jeg nette en regnbue på 5,62 kg. en rigtig tyksak som var 67 cm. lang. Jeg fik endnu 3 ørreder mere på flue og trutta, så nu var fødselsdag middagen reddet.






Send din kommentar
Jørgen Skårup
Hej

Vi siger så tit her på fiskemagasinet, at det er en flot fisk som fiskeren har fanget.

Med fare for at lyde negativ. Og selvom fisken trods alt er stor, så må jeg tilføje, at den er UFATTELIG grim.

Slasket, mørk og skamferet.

Det kan være, at jeg er snobbet, men jeg forbinder ikke en sådan fisk med noget positivt. En burfisk hældt i et vandhul, hvor den før eller siden bliver hevet på land. Fisken vil blive fanget, når den i mangel på naturlig føde, vanvittig af sult kaster sig over et stykke isenkram eller en klump modellervoks med smag.

Efter min opfattelse er magien ved lystfiskeriet ikke længere til stede !

Er jeg den eneste med denne holdning ?

Jørgen Skårup
morten schultz
uden og tage stilling til lige præcis denne fisk, som jeg ikke syntes er direkte skamferet og syntes ikke det betyder det store normalt hvad farve en fisk har for om den er pæn.

men jo, er enig i de burfisk der bliver væltet ud i det danske land ikke burde fiskes efter, ved dog der aldrig vil ske en ændring heri da det er "buisness"

Men jeg er enig, der er ikke meget magi i lystfiskeri ved sådan fiskeri, men nu er det ikke alle der fisker for lysten ;)

Mvh Morten
Raymond Holm
Jeg er helt enig Jørgen .
Og jeg tror ikke det støder Brian.
Han har jo masser af flotte fisk på samvittigheden bl. en 4 kg lynende blank overspringer fra sidste år.
kim petersen
Grimme eller ej, de er bomstærke!
Jeg nyder at få disse sære skabninger som bifangster i åen - og syntes bestemt de er noget af det sjoveste man kan ramme dernede.
Klart, de hører ikke hjemme - hverken i vort naturlige system, eller i mit køkken.
Så´n er der sq så meget...
:-)
Raymond Holm
Vil lige tilføje at jeg har spist mange P og T ørreder der smagte rigtig godt.
Rasmus Kruse
jørgen du har helt ret. personligt synes jeg ikke om p og t fiskeri. Det er fint nok til at tage unger med på deres første fisketur og lidt hygge med nybegyndere eller bare som nybegynder.

Ellers er det i mine øjne til folk som bare vil ha selvfanget fisk med hjem til aften eller dem der ik kan fiske og ja det er ofte meget grimme fisk som tit mangler det meste af halen o.s.v.
Rasmus Ingemann
Tja, fiskeriet har mange aspekter. Der er ikke den store glæde på længere sigt i P&T fiskeri. Ikke engang de store gedder, som er på vækstfremmer disse steder. Der er ingen tvivl om, at skal man have en dk rekord i f.eks gedde er det sløjt, at man skal stå i en p&t sø, hvor oplevelsen bare ikke blir den samme. Måske skulle dé også have deres egen kategori? Men enig! Man kommer længst med at være ærlig, og den regnbue har ikke stået forrest i køen ved uddelingen af muskelmasse eller finner!
steen v knudsen
Om fiskene er kønne eller ej, er sådan set ligegyldigt.
Jeg har mødt mange mennesker der ser underligt på en, når man fortæller at man er specimenfisker og genudsætter sine fangster.
Og når man så fortæller dem om at man både fisker efter skaller,brasen,suder,karusser og karper, ja så er det lige før de falder om.
Disse arter kan de dog til nøds forstå at man genudsætter, for de er jo både klamme og smager ikke godt.
Men at man genudsætter gedder,aborre og sandart og ål, er jo næsten vanvid.
Jeg syntes det er sjovt at tage i P&T vande engang imellem.
Hvis grejet er afstemt og teknikken er i orden, er det da nogle ganske fornøjelig timer, som man kan få tilbragt med matchgrejet efter de udsatte fisk.
Her lærer man lidt om grejets begrænsninger og styrker, så man er klar til maxpres på den suder der vil bore i grøden eller hvis en karpe skulle luske sig til lidt flådfiskede majs.
Samtidig kan man så glæde sig over, at en meget stor del af de mennesker der benytter P&T søerne, ikke sidder og fylder op i den rigtige natur og gokker vilde fisk, sådan bare fordi man jo ikke kan genudsætte det man har fanget ;-)
At den "røgede" ørred på billedet ikke er køn, kan jeg da egentlig godt tilslutte mig, men det er jo ikke fiskens skyld.

Du skal være logget ind for at indsende en kommentar
Navn
E-mail
Besked
Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk