Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:19-04-2024
Menu
Kalender
April 2024
MaTiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FANGSTRAPPORTER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Fangstrapporter ialt: 2958 | Husk at tilmelde til Fiskecuppen
Held i uheld og ny PR
Indsendt af:Jonas Bjerre
Fangstdato:06-02-2008
Art:Gedde
Vægt:11.35
Længde:107
Agn:levende 250grams skalle
Sted:privat mose
Bemærkning
Jeg havde inviteret Peter G på geddefiskeri, men 4,5 graders frost og svag vind i det midtjyske natten til søndag bevirkede, at det planlagte geddesats måtte revideres, da søens vand var blevet stift på toppen ved kanten og lignede slushice lidt længere ude. Altså et ufattelig irriterende lille lag is, som helt sikkert ville smelte i løbet af dagen, men alligevel var nok til at umuliggøre fiskeriet de næste timer. Hvad dælan gør man så? At tage hjem var ingen mulighed, så vi måtte finde et andet sted at søge lykken. Mange søer blev gennemtænkt, men da vi jo stod uden båd, ville vi helst fiske en lille sø/mose, hvor chancerne var nogenlunde gode fra land.
Småvande med store gedder hænger jo ikke på træerne, men jeg kender dog til nogle stykker med potentiale. Problemet er bare, at de alle er privatejede og gennemgående har ejerne deres vand lidt for kært til at lade tilfældige lystfiskere fiske der. Plan A blev alligevel, at vi ville forsøge at få lov at fiske en af de private moser, og plan b nåede vi aldrig til, for til min store overraskelse, fik vi svaret: ?Så lad gå da?. Fedt nok!
Jeg har aldrig fisket søen selv, men kender til store fisk derfra, så optimismen var helt i top. Vi havde begge medbragt 3 karpestænger, som vi søsatte med levende skaller fisket under 40 grams drennan flåd. Fiskeriet startede ret trægt og efter 1 times fiskeri sejlede alle 6 flåd stadig rundt uden tegn på fare. Jeg overvejede derfor flere gange, om det overhovedet var farligt at være en frisk, lækker, levende og ikke mindst forsvarsløs skalle i dette vandhul, men hver gang hæftede jeg mig ved tanken om, at der jo skulle gå nogle store matroner!
Efterhånden var det ved at længe siden, jeg havde fået en af de rigtig store på land efter mange forgæves ture, men bedst som jeg gik og dagdrømte, talte jeg lige kort flåddene og nåede kun til 5! Yes, så skete der sgu alligevel noget! Hugget faldt på en 250grams skalle, så jeg ventede lige 10-15 sekunder, før jeg gav modhug for at forbedre chancerne for kroghold uden dog at være i alvorlig fare for dyb krogning. Fisken føltes god i modhugget, men fulgte med indad, så jeg sagde til Peter, at jeg troede, det var en 5kgs. Jeg skulle dog blive klogere!
Da den var kæmpet helt ind til bredden foran Peter, kunne han meddele, at den nu også var en 8kgs fisk og ved selvsyn kunne jeg kun give ham ret og lægge et par kg oveni. Nu var det pludselig rigtig sjovt at fiske gedder igen, og det blev kun sjovere, da fisken efter to udløb mere lod sig håndlande. På måtten var det nemlig tydeligt, at vi snakkede 10+, da madammen var super massiv og så ud til at være over en meter lang. Sådan!, nu pumpede adrenalinen for alvor. Hvilken omvæltning fra skidt start på dagen til kæmpe adrenalinboost og så tilmed i en ny sø! Det var sgu for vildt!
På vægten viste fisken sig desuden at være ny PR med 400gram, idet den trak vægten ned på 11,35kg med sine 107cm. I min sejrsrus glemte jeg desværre at måle dens omkreds, men jeg vil skyde på 56-58cm, da den så ud til at have godt med rogn i bugen, men skulle jeg være så heldig at fange hende igen, så lover jeg at huske at måle hende!
Herefter var jeg helt oppe i det røde felt og kunne slet ikke falde ned igen, så der gik lang tid, før jeg fik stængerne i vandet igen. Dagen var mere end reddet, og det ville næsten være for meget af det gode at fange mere, men jeg var jo ikke alene af sted, så nu blev vi enige om, at det måtte være Peters tur til at få fisk på land. Ingen af os troede vel reelt særlig meget på det, men så længe linen er i vandet, kan alting ske?..
Jeg fik ikke flere fisk selv, men jeg har bestemt ingen grund til at klage, tværtimod! Sådan en tur, kan man da passende kalde en "held i uheld"stur, mens man ærgrer sig over, at det ikke er ens egen sø, men håber på, at man alligevel kan få lov at gæste den igen!

Herefter tog Peter over og fik en rigtig stor fisk, som I kan læse meget mere om på jyskspecimen.dk!

Knæk og bræk/ Jonas


Send din kommentar
Lars Larsen
Flot fisk, tillykke med den. :-)
Og desuden en fed fangstrapport som bestemt er et eksempel som andre godt må følge.
Rasmus Ingemann
Super lækker kondi på den geddebasse, og tillykke med ny PR.
dsfgdfsg dsgfdsgdsf
Flot gedde - men stakkels rogn - der skal nok komme mange fisk fra den madamme i år.... :S
morten schultz
Fantastisk fisk ;)

ÅHH anders, er du ikke træt af og spilde din tid herinde ?

For fanden jonas den er flot!!!
Raymond Holm
Flot fisk og en fangstrapport der er værd at læse.
Rasmus Kruse
flot fisk må man sige...
Jesper Pedersen
Det er satme en nice gedde Jonas!

@Anders B. misundelse er en grim ting...
dsfgdfsg dsgfdsgdsf
@ Jesper

Fik en i sommers på 11,2 og 114 cm... misundelse?
Mads Hussing
@Anders,

Så Jonas´ vejer mere og dermed er du jo misundelig....! Tænk at få sådan en indrømmelse fra dig....
dsfgdfsg dsgfdsgdsf
@ Mads

Det er ikke alle der er så smålige som dig....
morten schultz
Anders det var på boilie ikke?? utroligt at jeg ikke kender dig men jeg kan blive hidsig bare af og se du har skrevet et indlæg!
Mads Hussing
@Anders,

Jeg ved ikke hvornår du har set mig misundelig, så det var bare endnu en mærkelig og hjernedød kommentar fra dig...
Ole Aaslo
@Anders...

Din taletid er vist udløbet for denne gang - tror du ikke vi lige skal aftale du finder dig en anden hobby end skrive herinde

SU

Ole
dsfgdfsg dsgfdsgdsf
@ Morten

Det var nemlig på boilie... og?

@ Mads

Nej... det var nemlig endnu en barnlig kommentar fra din side...

@ Ole

Jeg er slet ikke begyndt at få grå hår på hovedet endnu - så det tror jeg sku ikke....
Ole Aaslo
@Anders
Nu skal du på ingen måde tror du kan være kvik over for mig - Tror måske lige jeg ville stikke fingeren i sandkassen og tage graveskeen i den anden hånd
dsfgdfsg dsgfdsgdsf
@ Ole

Den lå lige til højrebenet....

Vil du joine Mads i sandkassen eller hvad?

;-)
morten schultz
Det er så overdrevet en flot fisk, faldt lige i staver over den igen Jonas... tillykke!!!!

@anders gå nu væk mand....... er der ikke andrer sider du heller vil kommentere mærkeligt på???
dsfgdfsg dsgfdsgdsf
@ Morten

Så vidt jeg husker, så var du en af dem der brokkede sig over at jeg lagde en fisk i vådt græs?
morten schultz
@anders, det er såmænd ikke græsset... det er bare dig... desuden syntes jeg det er så småligt og barnligt som noget overhovdet kan være du gider tage billede af en gedde på.. ja hva vejede den? 1 kilo??? det satme flovt og til grin, og bare endnu et udtryk for du er det mest useriøse stupide menneske jeg ever har hørt om.

Du skal være logget ind for at indsende en kommentar
Navn
E-mail
Besked
Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk