Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:29-03-2024
Menu
Kalender
Marts 2024
MaTiOnToFr
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FANGSTRAPPORTER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Fangstrapporter ialt: 2958 | Husk at tilmelde til Fiskecuppen
putten
Indsendt af:paw meinertsen
Fangstdato:20-03-2008
Art:P&T-steelhead
Vægt:3.8
Længde:66
Agn:orm
Sted:st rosenbusk
Bemærkning
supergod dag i putten...


Send din kommentar
Rune Hausager
hvad er det, dar gør den der, til en steelhead??
Jesper Pedersen
@Rune: Jeg vil heller ikke mene det liger en steelhead, men så vidt jeg ved udsættes der kun saltvandsopdrættede fisk i den pågældende sø pt, og derfor må den betegnes som en steelhead.
kenneth andersen
han mangler da også mere på sin bemærkning...
Ole Aaslo
Fisken er 100% en regnbueørred og viser ikke tegn på at være "smoltificeret" Dette sker i en enkelt kortere periode af dens opvækst - Når fisken ikke at smoltificere sig forbliver den en regnbueørred i farvetegninger. Dette skulle også være gældende for havørreder og disse fisk som ikke af en given grund ikke når at smoltificere forbliver bækørreder når denne periode er ovre. En stor bækørred skulle derfor ikke kunne skifte til at være havørred fordi den pludselig har lyst til det.
Rune Hausager
oki.. det var en god forklaring ole. Men vil det ikke også sige at, hvis de er blanke når de kommer i, så kan de skifte i farve til regnbue igen?
Ole Aaslo
@Rune...

Jeg er altså i 100 % stærk i de fedtfinner - var til et 2 dages kursus med vandpleje og fedtfinner. Der var der flere kompetente biologer som virkelig var inde i emnet ;-)

Men nok ikke der er biologer herinde som kan kommet med en bedre forklaring end den jeg ville så rodet mig ud i... Men jeg mener at skulle en f.eks. havørred smoltificere sig, så kan der aldrig blive til bækørred igen, så jeg vil næsten statse på at steelheads (rigtige steelheads, den som er blanke som havørreder) De kan aldrig blive til regnbuer igen - hjælpe mig lige I kloge hoveder *S*
Rune Hausager
okay.. Er bare nysgerrig. for det er da en sjellenhed at se en "rigtig" flot blank steelhead i p&t søerne, er det ikke rigtigt?
Mads Hussing
Mange af de fisk der kommer fra Asnæs er meget blanke, og nogle holder lidt tid og andre bliver hurtigere mørke. Når de har gået i søen et år eller lignende, så er de helt mørke og udvikler kæbekrog.

Asnæs får også fisk fra de jyske dambrug, og det vil sige at de begynder som almindelige regnbuer, så får de saltvand i Asnæs og bliver mere blanke, men når de så kommer tilbage til ferskvand bliver de mørke igen. Det er ihvertfald min teori om de her fisk :-)
paw meinertsen
så først nu i havde skrevet kommentar for det første er der vel kun et par søer man kan sige det er steelheads i dk og det rene er saltvandsøer steelhead er vel noget man forbinder m havet og tildels åer m adgang til havet men når man selv kan bestemme hvad man vil melde dem til som og ejeren a st rosenbusk kalder dem steelhead kan jeg ik ser et problem andet end arten burde være under havfiskeri.....mvh paw...
Rune Hausager
sig mig en gang Paw! kan du ikk læse hvad der står der oppe? :S DET ER IKK EN STEELHEAD!!
Ole Aaslo
@Rune
Hvis du læser, så udgår Steelhead fra P&T og alle fisk overføres når den nye side kommer op til kategorien regnbueørred (fedtfinne-listen)
Mvh
Ole
paw meinertsen
kære rune der står helt præcis udsat xantal kilo steelhead udsat i søen på tavlen hvor du betaler og så hvit jeg husker var det hel samme diskusion der var m ulrik og thoke fra samme vand....5fors. mennesker har fangstrapporter fra påglændende vand alle som steelhead på fiskecuppen så lad stoppe den snak og tar ud og fange nogle fisk istedet for....mvh paw

Du skal være logget ind for at indsende en kommentar
Navn
E-mail
Besked
Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk