Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:28-03-2024
Menu
Kalender
Marts 2024
MaTiOnToFr
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FANGSTRAPPORTER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Fangstrapporter ialt: 2958 | Husk at tilmelde til Fiskecuppen
Flot spejler
Indsendt af:Jonas Bjerre
Fangstdato:02-05-2008
Art:Spejlkarpe
Vægt:6.45
Længde:70
Agn:fodermajs og ananas popup
Sted:ukendt
Bemærkning
Rapport fra jyskspecimen.dk!

JS fish in stod for skud og med mod på den udfordring, at jeg skulle fiske en helt ny sø, drog vi af sted mod destinationen. Martin hentede mig kl. 9 fredag morgen, hvorefter vi slog et smut forbi PH grej for at tanke grej og kaffe og for at få ørerne skærpet til de forstående bips fra bidmelderne. Allerede på vej derop kunne Christian berette om bevægelige skygger i vandet, og så steg feberen da lige et par grader sammen med temperaturen udenfor. Ja, det var nok rigtig blevet sommervejr, så selvom bilen var godt og grundigt læsset, var det ikke tøj, jeg havde fået mest med af. Det skulle jeg senere fortryde en smule:)
Men af sted det gik og pludselig var vi fremme ved en idyllisk stor sø, hvor der var godt med aktivitet, og så var det jo bare med at få udset sig en plads. Christian havde taget en, Alf og Steen en anden, Martin en tredje og hvor skulle jeg så campere:) Først bevægede jeg mig den ene vej rundt om søen, men der var dæleme lang vej rundt, og pludselig så jeg Alf, Steen og Christian stå på modsatte side, og så besluttede jeg at bevæge mine lange spændstige glasben den anden vej rundt om søen for at diskutere sagen med dem.
Jeg havde nu kigget grundigt efter deciderede pladser, men havde kun set en enkelt med potentiale, tilbage hvor jeg startede min gåtur. Alf og Steen mente også, at det var en fin plan, men jeg skulle da også lige høre Christian. Lidt længere rundt om søen, gav han mig også ret, og så var det jo bare at gå hele vejen tilbage. Med noget der minder om mælkesyre i benene og sved på panden, kunne jeg nu plante mig på en bekvemmelig plads, som jeg så et par gode spots på.
Nu var det på tide at sætte grejet op, og udover at jeg startede med at skrue min ene delkim skævt i gevindet, gik det nu meget godt. Det skal lige siges, at bidmelderen stadig sidder stædigt forelsket fast, så hvis nogle har en god idé til at befri min buzzerbar ville det være kærkomment?
Nå, men nu var det jo bare at vente på nap, så jeg satte mig i solen og ventede og ventede og eneste bip, der kom fra min lejr, var sms?er hver gang Steen havde landet en fisk. Der skete ikke noget og hen under aften ankom den dagssovende Peter G og slog lejr tæt ved min, så jeg nu havde én at skåle med.
Temperaturen var nu faldet tilpas meget, til at øllene var godt kolde, men siden hen kom tågen og da de små bitre fra flasken ikke kunne give mig varmen mere, var det vist på tide at børste tænder og forsøge at få varmen i teltet. Bedst som jeg stod med tandbørsten begravet i mundvigen, kunne Peter berette om, at der kom lyd fra min lejr. Af med huen, tandbørsten på standby, lytte lidt. Næ, der kom sgu ingen lyd.
Tilbage på pladsen, var der nu rigtig nok lys i min højre melder, så helt døv er manden jo ikke, men det varede lige et minut mere, før fanden tog ved linen, og så var der ellers pink pornolys og høje skrig, inden jeg fik givet modhug. ?Yes?, der er sgu fisk, udbrød jeg, mens tandpastaen skummede op og flød ud af kæften på mig. To gange troede jeg dog, jeg havde tabt den, men den blev der heldigvis, trods et fornemt forsøg på at alliere sig med en flok dunhammere, alt i mens Peter forsøgte at hoppe i et par waders, så han kunne nette dyret. Jeg fik nu tændt pandelampen og kunne berette, at der var en lille spejl i vandet der!
Selvom Peter i første omgang kun nettede en dunhammer, så kom dyret heldigvis i nettet.
Til Peters forsvar vil jeg lige påpege, at dunhammeren tydeligvis flyttede sig hen foran nettet for at forsvare fisken, så han umuligt kunne få omringet fisken.
På land kunne vi nu se en stor flot spejlkarpe, så jeg måtte lige juble og stikke Pettersen en flad i hånden, mens jeg savlende og stadig med tandbørsten i munden, kunne afkroge skabningen. En burger af 2 fodermajs og en halv ananas popup i hver ende havde været for stor en fristelse for denne smukke karpe og mange tak for det!
Nu kunne jeg med ro i sindet og turen reddet, ligge mig i mine dejlige, beduggede sovepose, mens jeg fortrød, at jeg havde plantet min bivy op mod vinden. Myggenettet forrest tager nemlig hverken vinden eller tågen og kombineret med for lidt tøj og temperaturer nær 0 grader, så var der ikke megen søvn til mig denne nat.
Alf havde landet en spejler tidligt om morgenen, og næste dag fortsatte Steen og Alf deres two man show, mens vi andre bare nød det dejlige vejr. Trods en god tro på foretagendet, var der ingen karper, der havde lyst til hverken burger, majs eller boilies, så det sidste døgn var vi alle forvandlet til en flok campister i skønne og meget ?grønne? omgivelser.

Knæk og bræk/ Jonas, jyskspecimen.dk


Send din kommentar
Der er ikke indsendt nogle kommentar

Du skal være logget ind for at indsende en kommentar
Navn
E-mail
Besked
Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk