Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:26-04-2024
Menu
Kalender
April 2024
MaTiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FANGSTRAPPORTER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Fangstrapporter ialt: 2958 | Husk at tilmelde til Fiskecuppen
gedde tur :)
Indsendt af:michael rene nielsen
Fangstdato:13-03-2009
Art:Gedde
Vægt:3.15
Længde:
Agn:spinner
Sted:nørreå
Bemærkning

Send din kommentar
Lasse R. K. Petersen.
Det der billede er ikke helt så godt synes jeg, gedderne har rogn nu her og derfor skal der passes ekstra godt på dem.
Det der er i mine øjne ikke så godt..
Mads Hussing
Jeg ventede bare på at du skulle komme hjem fra Bornholm og kommentere billederne :-)

Det er fra en å - og åfolkene er jo fundamentalt mod gedder i åerne - og derfor bliver alt slået ihjel. Også de her hunner lige før fredningen hvor de skal gyde.
Jesper hansen
hvorfor sender du 2 fangstraporter af samme fisk???
Nordahl .
Hold da op Mads, - det var sandelig noget af en generalisering..... :-(


Hilsen en geddevenlig åfisker (de findes faktisk!)
Mads Hussing
Nordahl,

Det er helt rigtigt - det er en voldsom generalisering og selvfølgelig har alle ørredfiskere i åen det ikke sådan :-)

Jeg er sikker på at du fisker mere i å end jeg gør - er der ikke mange af ørredfiskerne der ønsker gedderne hen hvor pebret gror?
Nordahl .
Jo, der er da enkelte som konsekvent afliver gedder, men de skal så bare lige huske at gedderne har huseret i åen længe inden de fik en stang i hånden....
I GSF (Grindsted Sportsfiskerforening) er det - på trods af status som habilt bækørredvand og DKs førende stallingvand - ikke kotume at aflive gedderne. De fleste ville nok hellere af med tusindbrødrene i form af regnbueørrederne. - Man kunne så se det spøjse i at de kunne bruges til agnfisk til gedderne i det nærliggende geddevand :-)
Jørgen Munk Andersen
Når man læser en sådan gang pladder som er foregået mellem Mads og Simon, kan der vel ikke være tvivl om hvorfor man springer let henover debat og nyhedssiderne.
Den ene mere forurettet end den anden.
Og fiskefangster, vil der efter en vis persons øjne i den debat, være ret uvæsentlige at skrive om, da der ikke er noget gods på fangsterne, skal jeg forstå det på den måde at jeg nærmset skal skamme mig over at være tilfreds med at jeg og andre ikke har grund til at glæde mig selv og glæde andre med fisk fanget fra 4o cm og opefter, jeg har selv en del 2 kg. sølv fisk på samvittigheden og kan stadig glæde mig over dem, og over at det nok bliver min tur engang til den store gevinst.
Når man læser den gang mudderkastning som vi har set her er der da ikke noget at sige til at man ikke gider at komme med indlæg, hvad kan man ikke risikere at rende ind i af øretæver.
Jeg har kun sendt et indlæg ind til en fiskeside engang, og det gør jeg aldrig mere, jeg gider ikke at sende oplysninger ind til "som jeg ser på det" egoistiske pralrøve med meldinger om store fangster, og når man så vil dele pladser med dem, klapper de i som østers, men modtage vil man gerne, lige til at brække sig over.
Så her er en opfordring til dig Mads, ikke en bebrejdelse, stop det der og kom i gang med at lave et godt og brugbart forum om fangstraporter, gode oplevelser og pladser.
Til dig Simon, du skriver til Mads at det er venligt ment, ja så vil jeg da nødig se dig fra den uvenlige side.
Stop den gang mudderkastning, og kom med noget relavant, så kunne det da være at Mads kunne få det rette materiale at bygge på fra os alle, til os alle.
Hilsen
Jørgen Munk Andersen
simon agerholm
Jørgen ;

Jeg tror sgu dit indlæg er havnet i den forkerte sektion..

Jeg har absolut intet imod at andre indsender fangstrapporter med grønlændere lige over målet, eller med de første hornfisk - bare det er aktuelt - at du eller jeg fangede en genudsat nedgænger i 2006 er vel ikke interessant for andre.

Hvis jeg fulgte Mads´opfordring og konsekvent lagde mine fangster ind her på Fiskemagasinet med fotos og hele baduljen, så ville folk sgu blive trætte af at se på mine ørreder i forskellig størrelse og kondition,,, min personlige holdning er, at MINE fisk skal være store, eller fotoet skal være bedre end mine fotos desværre er normalt - at andre har en anden holdning, og gerne fremviser selv den mindste fangst, kan jeg også godt forstå.

Jeg tror ikke jeg kan kategoriseres som "egosistisk pralrøv", og hvis du en dag skulle have lyst til at se præcis hvor jeg fanger mine fisk, viser jeg dig gerne stederne (men de fisk ER jo fanget) :-)

Forøvrigt mener jeg ikke at hverken Mads eller jeg deler øretæver ud i den tråd du henviser til, vi er da godt nok ikke enige, og jeg kan da godt se (uden at have en doktorgrad i kommunikaton) at ikke alle ord falder præcis som de er tænkt.. Mads & jeg kender forøvrigt hinanden, og det ligger mig meget fjernt at angribe ham som person,, jeg synes bare ikke Fiskemagasinet udvikler sig, men nærmest afvikler..

Desuden ER det venligt ment - det er bare kritisk overfor et niveau jeg synes Mads er for god til at falde ned på..

Dog synes jeg at indlægget højere oppe i denne tråd er lidt skudt ved siden af, alle de ørredfiskere jeg kender genudsætter skånsomt deres bifangster af gedder - bevidstheden om at gedden tager de svageste ørreder, og derfor inddirekte styrker ørredstammerne er altså ret udbredt.. Det er en uheldig generalisering at fremture mod en fagstrapport, især når man INTET ved om hvad der skete med de 2 gedder :-(

Personligt genudsatte jeg en gedde på 93 cm 3 gange sidste sommer, den var simpelthen så dum at tage de fluer jeg gik rundt og fiskede med under natfiskeri efter havørred - Selvfølgelig blev jeg lidt skuffet første gang jeg så dens grønne hoved i pandelampens skær (jeg troede jo det var en ørred på 7-9 kg), og jeg var sgu ikke meget for at pille fluen ud af munden på den,, men da jeg fangede den for 3. gang på 2 uger , ja så kendte vi jo nærmest hinanden :-)
Mads Hussing
Indlægget var først lavet som en nyhed, men jeg bad webmaster om at flytte det ned til vores debat om Fiskemagasinet. Der er gået lidt kuk i den, og nu er den endt her under en fangstrapport :-)
Jørgen Munk Andersen
Simon;

Forkert eller ej forkert sektion, vil jeg lade andre om at bedømme, jeg kan sku da ikke se ud fra hvad der står skrevet om folk kender hinanden eller ej, men forkert er det i mine øjne at komme med sådan en gang uinteresant pladder her på seitet, hvis i kender hinanden så godt som du giver udtryk for, så få dog talt sammen face to face i stedet for at lade os andre læse om jeres uenigheder, det er meget godt at komme med indlæg og komentarer, men man behøves da ikke at "som udenforstående" føle at der føres en mindre krig sted.
Hvornår er det blevet uinteressant at læse om hvor nedgængere har deres gang og hvad størelse de har, i mine øjne har de da stor betydning også for mine fangster året over.
Og fra hvornår er det blevet sådan at dine fangede fisk ikke, for andre, har interssee og indflydelse på hvor fisken har sin gang, og hvad fisken går efter på div. pladser, hvad enten det er åen eller kysten du går på.
Der var engang at jeg troede at det kun var i åae at fisk kunne have standpladser, men der har jeg da grueligt forregnet mig, set ud fra det jeg har lært på kysten enten ved selvsyn,lystfiskevenner og især lokale fiskere ( som jeg heldigvis ) har haft de bedste oplevelser med, hvad ang. giv og få princip. Heldigvis for det.
Vi er en lille klub som har haft mange gode oplevelser på kysten, især på øerne, som har givet store oplevelser på disse oplysninger vi har fået, og skal på tur igen her til påske, og glæder os meget til turen.



simon agerholm
Jørgen ;

Jeg forstår ikke dine indlæg, du skriver ; "Jeg har kun sendt et indlæg til en fiskeside en gang, og det gør jeg aldrig mere,, osv,osv...."

Bagefter brokker du dig over at jeg ikke ønsker at offentliggøre ALLE mine fangster, eller teknikker - og særligt ikke dem som jeg selv finder uinteressante.. Altså rundt regnet 95 af de 100 ørred jeg kan være heldig at fange om året..

Jeg forstår det ganske enkelt ikke..

Jeg skriver faktisk til tider lidt som jeg får offentliggjort, men det er som "observatør" af nogle tendenser, og flotte fangster - dét synes jeg er interessant, ikke om jeg har fanget endnu en nedgænger magen til den fra sidste år og året før i Tude Å..

Hvis jeg lagde dem ind her på Fiskemagasinet, ville det være præcis ligeså uinteressant og uvedkommende som de gamle fangstrapporter der har været herinde i den sidste tid..
Hvem husker ikke det fantastiske foto af en karpe, hvor baggrunden var fjernet, for ikke at andre kunne "opsnuse" fangststedet ;-) Det er jo nærmest sådan lidt grinagtigt i mine øjne...

Heldigvis har jeg da med glæde set og læst lidt om nogle dugfriske fangster herinde de sidste dage, og det glæder mig -ikke mindst for Fiskemagasinets fremtids skyld :-)

Forøvrigt forstår jeg ikke at du opfatter Mads´og min meningsudveksling som "krig", vi holder da en langt mere sober tone end hvad man ser på andre fora..
Jørgen Munk Andersen
Simon;
Hedder det nu at brokke sig, ok. så overgiver jeg mig gerne inden dette bliver til mere brok.
Det jeg har bidraget med, især det sidste ind læg, var ikke specielt møntet på dig, men den ganske bredde af lystfiskere, men det var åbentbart ikke forståeligt nok for dig, og undskylder gerne, hvis jeg har trådt dig over et ømt punkt. tilbage har jeg kun at sige.
Knæk og bræk til alle, nu hvor foråret har stukket snuden frem.

Du skal være logget ind for at indsende en kommentar
Navn
E-mail
Besked
Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk