Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:17-06-2024
Menu
Kalender
Juni 2024
MaTiOnToFr
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FANGSTRAPPORTER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Fangstrapporter ialt: 2958 | Husk at tilmelde til Fiskecuppen
fisketur Åbenraa Fjord
Indsendt af:Leonard Muys
Fangstdato:31-01-2012
Art:Rødspætte
Vægt:0
Længde:40
Agn:knivmuslinger
Sted:Åbenraa
Bemærkning
Havtur fra Åbenraa

Lørdag d. 28/01-12 kl. 8:00 stævnede det gode skib M/S Mik Pedersen ud fra Åbenraa Sydhavn, fyldt med forhåbnings- og forventningsfulde lystfiskere, som ville prøve kræfter med de sønderjyske torsk og vinter isinger. På turen deltog der flere personer fra forskellige fiskefora, en god måde at få sat ansigter på de brugernavne, man har givet og modtaget tips fra gennem tiden.
Fladfisk.dk kunne mønstre 3 personer som dog kendte hinanden i forvejen, men det er jo som sædvanligt en fornøjelse, at mødes om den hobby vi har til fælles. I ugens løb hængte turens afvikling i en tynd tråd pga. manglende tilmeldinger, men da Leonard Muys annoncerede at www.Seafishingbaits.dk ville sponsorere et Penn Slammer hjul til den største fisk på båden, og en anden ukendt præmie til den største fladfisk, så kom de sidste tilmeldinger hurtigt, og båden blev fyldt.
Ture var en kombineret torsk og ising tur, forstået på den måde, at på de pladser hvor isingerne burde være, var der sædvanligvis også torsk, det viste sig også at være sandt, MEN isingerne var nu dem der var flest af, i størrelser der kunne hjemtages, der blev ikke fanget mange torsk over mindstemålet, men de var der da. Der var også rigtig store koncentrationer af flotte hvillinger på de pladser der blev fisket på, og de var ganske hug villige, faktisk så meget at man flere gange næsten ikke nåede bunden før de sad på krogen.
Turen med M/S Mik Pedersen blev også mediedækket af Åbenraa lokal tv, som havde en ung kameramand rendende, rundt på båden og filme de fine fangster der kom ombord, ligeledes havde Leonard Muys også sit kamera med, da han har fået til opgave at lave en artikel til det Hollandske sportsfiskemagsin Totalfishing.nl
Som dagen gik, fik ALLE fanget fine fisk til hjemtagning, men oppe i forenden af båden viste det sig, at Leonard Muys kunne fange fisk, på alle de pladser som båden lagde til på, det var ikke tilfældet for alle andre i den ende af båden, flere gange blev der betvivlet på skipperens evne til at finde fisk, men her viste det sig at fladfiske skeen og knivmuslinger som agn, var forfang med orm langt overlegen! Det endte da også med at Leonard Muys fangede den største fladfisk, som var en flot hun rødspætte fyldt med rogn, den blev efter et par hurtige billeder genudsat. Fladfiske skeen kunne også fint fange andre arter på dagens tur, blandt andet fangede Leonard også den største torsk, også her var det knivmusling fiske vil have.
Da turen var ved at være til vejs ende, skulle fiskene måles og som forventet havde Leonard Muys fanget de største fisk, som ville udløse begge præmier, men han ønskede selvfølgelig ikke selv at beholde præmierne, som hans eget firma, Seafishingbaits.dk selv havde sponseret, derfor lod han præmierne gå til de næst største fisk. Penn Slammer hjulet gik til en dame, som hele dagen havde stået i forenden af båden, og fanget ganske mange fisk, og en flot torsk på et par og 40cm som så gave hende et nyt flot fiskehjul. Præmien for den største fladfisk, gik også til den næst største som var en ising, den blevet fanget af en herre som også fiskede i forende af båden, og han havde også en flot spandfuld fladfisk med hjem, præmien var en flaske Bait Magnet med tilbehør fra www.Seafishingbaits.dk sammen med præmien kom der også et par vejlederne ord om brugen af dette produkt, fra dages reelle vinder Leonard Muys som er indehaver af Seafishingbaits.dk og Fladfisk.dk.

Links:
M/S Mik Pedersen: Mik Pedersen
www.Seafishingbaits.dk
www.fladfisk.dk
Leonard Muys´s billeder: Leonards billeder
Åbenraa lokal tv: Lokal tv
Åbenraa lokal tv lystfiskeri: Åbenrå lokal tv
Billeder fra turen www.zeevissen-langeland.dk/2673997

Send din kommentar
Der er ikke indsendt nogle kommentar

Du skal være logget ind for at indsende en kommentar
Navn
E-mail
Besked
Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk