Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:30-05-2024
Menu
Kalender
Maj 2024
MaTiOnToFr
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FANGSTRAPPORTER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Fangstrapporter ialt: 2958 | Husk at tilmelde til Fiskecuppen
KarmaGedden
Indsendt af:Christian Stadil
Fangstdato:02-03-2012
Art:Gedde
Vægt:4.5
Længde:77
Agn:Abu Garcia Reflex
Sted:Privat sø
Bemærkning

Send din kommentar
Thoke Wistoft
Flot at du brokker dig over en anden, der har slået en gedde ihjel, og så selv optræder med en fisk der kommer til at dø. Lipgrip og slimlaget smurt ind i snask - det bliver en langsom men sikker død.
Christian Stadil
Haha Thoke. Man kan altså godt røre en gedde uden den dør!! og i modsætning til den anden store gedde, svømmede denne sund og rask videre efter et kort billed!
Thoke Wistoft
fordi den kunne svømme umiddelbart efter betyder det ikke at den stadig lever. Prøv at læs diverse artikler om genudsætning - så bliver du forhåbentlig lidt klogere på emnet. Der var faktisk en rigtig fin artikel om gedders slimlag og hvor meget skade det tager, blot ved brug af net i et af de seneste numre af sportsfiskeren. De fisk der overlever sådan en tur er møgklamme som genfangst, Store sår på kroppen og med svamp - så er en 10 kilo's bare ikke helt så smuk mere...
Christian Stadil
Thoke, har fikset gedder i mange år, og læst godt op. Vil give dig ret i sådan en genfangst ikke er meget ved, men denne gedde, har ikke været i kontakt med net. Den eneste berøring er hvad du ser på billedet, og den var meget kort oppe af vandet! tror nok den skal vokse sig stor og kampklar :). Essensen var oprindeligt at gedden på 9+ sku ha en chance mere.
Christian Stadil
sætter du ikke også dine karper ud, mr fish a lot:-)
Thoke Wistoft
Så er den vist svømmet gennem en græsplæne inden du fik den op af vandet, for der sidder da en masse skidt på siden af fisken, men det er der sikkert også en god forklaring på. Gedderne tager også skade ved brug af lipgrip, og især dem med vægt på, da de under vejning får løftet hele deres vægt udelukkende i hovedet.
Der er masser af fisk der bliver slået ihjel, og det ville være rart hvis alle blev sat ud igen. I dit tilfælde er jeg ligeglad, da den kommer fra en privat sø, men jeg synes bare at der var meget ironisk, at du skulle brokke dig over en død fisk, når du ikke selv kan finde ud at behandle en fisk ordenligt.
Jeg sætter alle de ferskvandsfisk jeg fanger ud igen - prøv at se om du kan finde et billede af mig med lipgrip, eller med en fisk, der er smurt ind i snask på siden.
Per Ihlefeldt
Ja Ja der er mange lystfiskerer den ene er dygtigere ned den anden,man vil altid være noget andet end det man er.Og jeg er bare lystfiskerper fra Falster a.Ut på tur aldrig sur jeg er jo os fra Falster
Christian Stadil
ja fisken blev landet op af mudder og græs da vi skulle bruge lipgrib. synes det grinern du synes det er ironisk når der er dimensioner af forskel, mht. håndteringen af død og teoretisk genudsættelse. :-) har set dine karpe billeder de har jo oghså så meget slim at det er umuligt at de død:-) og du bruger vel en grøn landingspude hvis ikke jeg tager fejl. bla bla. fordi jeg ikke ligner en pro betyder det ikke at jeg ikke ved hvad jeg laver. og når du nu er så hardcore til fiskeri så bare hold dig fra mine gedder så jeg glad;-) bless! Peace out.

end of line.

Jeg holder på pers filosofi, lets go fish happy and release what you can:-)
Per Ihlefeldt
Godt Christian brug du min filosofi,Jeg ser du ligner en rigtig glad lystfisker,dejligt.Jeg har da et ordsprog til.Jeg er ikke den dygtigste til flue og spinnestang,men jeg ved jeg er den der nyder lystfiskerriet aller mest,Hilsen Lystfiskerper
Thoke Wistoft
Hej Christian

Jeg tror du misser min pointe. Man kan altid lære noget nyt, hvis man har lyst. Ham der fangede den store, nu døde gedde, kunne jo lære at sætte den ud igen, og du kunne jo lære at håndtere dine fisk ordentligtr, istedet for at spille klog på et område du tydeligvis ikke ved noget om. Du kunne jo starte med at læse den artikl jeg henviser til ovenfor.
Om du er proffessionel skal jeg ikke kunne udtale mig om, men at du har styr på hvad du laver, er i hvert fald ikke korrekt. Hvis du havde det ville du jo slet ikke bruge lipgrip - tag og smid den lipgrip ud, og brug gællegrebet istedet. - så kunne du sørge for at de fisk du releaser og lever videre - alle sammen:-)
Christian Stadil
Ok thoke, du får ret jeg for fred. Og ja man kan altid lærer noget. og det kan vi begge to. lystfisker hate ender ingen gode steder. Pointen var jo bare at gedde på 9 kilo skulle ud igen, også er den faktisk ikke længere. at jeg bruger lib grib er da bedre end grovt net, død, eller andet grej. Men min entention om at sætte fisken ud igen må da være det vigtigste. selv i for en specimen som dig. og jeg arbejder altid på hvordan de kan komme godt op og godt ud igen. det er det der tæller. skal nok lige læse din artikel der.

Du skal være logget ind for at indsende en kommentar
Navn
E-mail
Besked
Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk