Marts 2024 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | | | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | Forrige | Næste |
|
| FINE FISK | | Indsendt af: | | Dato: | 22-11-2005 | Forfatter: Petter Thoen Sidetal: 72 Indbinding: Indbundet og illustreret i farver Pris excl. moms: 54,40 kr. Pris incl. moms: 68,00 kr. Isbn.nr.: 87-7826-452-9 Kuller, sandart, laks, muslinger, kæmperejer og andre lækkerier fra hav og sø spiller hovedrollen i bogens fantasifulde opskrifter. Med krydderier som chili, safran og andre gode ingredienser, som
kompletterer fiskene og skaldyrene, tilberedes de lækreste retter. Prøv for eksempel sursød krabbesuppe, torsk i kokossauce eller lakseroulader med brieost og løjrom.
Peter Thoen, født i Norge, afskyede fisk indtil hin mindeværdige 17. maj, hvor hans far tog ham med til Theatercaféen i Oslo for at spise en nationaldags-middag af friturestegt rødspætte. Han blev så begejstret, at han plagede sig til et besøg i restaurantens køkken for med egne øjne at se, hvordan lækkerierne blev tryllet frem. Siden har fisk og skaldyr væres hans favoritter.
|
|
|