 | Indsendt af: Anders Skrubber i ovnen til 2 personer:
300 gr skrubbe fileter
2 porrer
½ spsk sennep
½ spsk karry
1 spsk eddike
1 sps...
Dato: 10-10-2002
Se fiskeopskriften- klik her | |
 | Indsendt af: Anders Sejfilet med bacon 4-6 personer:
1 kg filet af sej (anden torskefisk kan dog også bruges)
200 gr baconstrimler skåret...
Dato: 10-10-2002
Se fiskeopskriften- klik her | |
 | Indsendt af: Anders Fiskekrebinetter til 4 personer:
400 gr fiskefars af torsk, sej eller lange.
1 løg
2 gulerødder
200 gr kogte kart...
Dato: 10-10-2002
Se fiskeopskriften- klik her | |
 | Indsendt af: Anders Ristet sandart med svampe 600 gr sandartfilet
2 gulerødder skåret i tern
1/4 rodselleri skåret i tern
1 mellemstor pastinak...
Dato: 10-10-2002
Se fiskeopskriften- klik her | |
 | Indsendt af: Anders Stegt sandart til 4 personer:
1 sandart af ca 1½ kg
saften af i citron
salt
mel
3 spsk smør
1 hel citron
1 ...
Dato: 10-10-2002
Se fiskeopskriften- klik her | |
 | Indsendt af: Thomas Sandart i karry 4 sandartfileter af ca 100 gr pr stk.
25 gr smør
1 dl hvidvin
salt
peber
2,5 dl fiskefond
2 sp...
Dato: 10-10-2002
Se fiskeopskriften- klik her | |
 | Indsendt af: Anders Dampet multe 1 renset multe med skind uden skæl, hoved og hale.
1 glas tør hvidvin
1 citron
2 laurbærblade
25...
Dato: 10-10-2002
Se fiskeopskriften- klik her | |
 | Indsendt af: Orla Dampet havkat 4 personer:
800 g havkat
4 tomater
500 g frisk spinat
1 løg
½ dl hvidvin
5 dl grøntsagsbouillo...
Dato: 10-10-2002
Se fiskeopskriften- klik her | |
 | Indsendt af: Anders Glaseret sej 400 g sejfilet
1 tyk skive rugbrød uden kerner
1 æg
1 æggeblomme
75 g blå skimmelost
1 lille bu...
Dato: 10-10-2002
Se fiskeopskriften- klik her | |
 | Indsendt af: Anders Stegte sild i tomat 8 ferske sild
saften af 1 citron
2 løg
8 tomater
1 bundt persille
salt
3 spsk mel
4 spsk olie...
Dato: 10-10-2002
Se fiskeopskriften- klik her | |