 | Indsendt af: Anders Stegte sild med kinakålssalat Ymerdressing
½ l ymer
1½ spsk frisk, fintrevet peberrod
2 tsk sød, mild sennep
1 tsk hvidvinsedd...
Dato: 10-10-2002
Se fiskeopskriften- klik her | |
 | Indsendt af: Anders Skrubber med mandler 500-600g. skrubbe eller rødspættefilet.
1 tsk. salt.
2 Spsk. dijonsennep
1 spsk. rosmarin
15 g. ...
Dato: 10-10-2002
Se fiskeopskriften- klik her | |
 | Indsendt af: Thomas Hvidløgsmarineret rejer 300 g. rejer
80 g syltet hvidløg
16 stk oliven
skallen af citron
dild
Marinade:
1 dl tidseloli...
Dato: 10-10-2002
Se fiskeopskriften- klik her | |
 | Indsendt af: Anders Laksefilet i kørvelcreme
½ ltr fiskefond (af lakseben)
2 dl hvidvin
½ ltr piskefløde
1 bundt frisk kørvel
10 skiver la...
Dato: 10-10-2002
Se fiskeopskriften- klik her | |
 | Indsendt af: Anders Ristet Hornfisk med muslinger ½ fileteret hornfisk
100 g. skorzonér rødder
100 g. små, nye gulerødder
100 g. blå muslinger
2 ...
Dato: 10-10-2002
Se fiskeopskriften- klik her | |
 | Indsendt af: Jesper Fisk med kokus og karry ½ kg filet af torsk eller sej
5 dl. Kokosmælk
saften af 2 citroner
2 stk løg
4 stk. tomater
2 s...
Dato: 10-10-2002
Se fiskeopskriften- klik her | |
 | Indsendt af: Jesper Fiskeret i ovn
½ liter grøntsagsboullion
1 gulerod i skiver
2 tomater i skiver
1 løg finthakket
2 store fed h...
Dato: 10-10-2002
Se fiskeopskriften- klik her | |
 | Indsendt af: Jesper Tunmousse 10 pers 4 dl cremefraiche
2 dl piskefløde
salt, peber, citronsaft
1 spsk. Tomatpure
5 bl. Husblas
300 g...
Dato: 10-10-2002
Se fiskeopskriften- klik her | |
 | Indsendt af: Anders Pighvarfilet Noisette 8 stk. Pighvarfilet uden skind ca. 100 gr.
200 gr. fersk hønse- eller kyllingebryst uden skind og b...
Dato: 10-10-2002
Se fiskeopskriften- klik her | |
 | Indsendt af: Karl Muslingesuppe 2 kg rensede muslinger
1 flaske hvidvin
1 ltr fiskefond eller bouillon
1 kg skrællede kartofler
...
Dato: 10-10-2002
Se fiskeopskriften- klik her | |