 | Indsendt af: Heidi Stegt ålefilet med citronfløde og salat 700 g ål (gerne en stor)
½ dl rugmel
lidt olie
salt og peber
1 dl fløde
2 spsk. citronsaft
2...
Dato: 30-01-2004
Se fiskeopskriften- klik her | |
 | Indsendt af: Heidi Bagt havørred 400 g havørredfilet
lidt smeltet smør
4 tallerkner, der tåler høj varme
1/8 selleri
1 stor guler...
Dato: 30-01-2004
Se fiskeopskriften- klik her | |
 | Indsendt af: Anders Pighvar fyldt og ovnstegt. Ca. 2 kg renset fisk.
250 gr. smør.
4 spsk. hakket persille.
3 spsk. fint hakket løg.
½ dl. tør ...
Dato: 13-01-2004
Se fiskeopskriften- klik her | |
 | Indsendt af: Brian Ovn bagt ørred m bacon 1 stk ørred ca 2 kg renset
2 stk peberfrugter
1 pk sherrytomater
1 stk agurk
4 skiver citron...
Dato: 03-12-2003
Se fiskeopskriften- klik her | |
 | Indsendt af: Heidi Hel ørredfilet au four 1 hel ørred á 2-2½ kg eller 5 små portionsørreder.
200 g vilde ris
2 spsk. cognac
250 g friske gr...
Dato: 09-11-2003
Se fiskeopskriften- klik her | |
 | Indsendt af: Søren Lundgaard skindstegt havørred med gulerodsfondant, 4 couverter.
1 stk. frisk fanget havørred.
2 store gulerødder.
4 stk. store saftige appelsiner.
...
Dato: 08-11-2003
Se fiskeopskriften- klik her | |
 | Indsendt af: Jason Torsk i pasta 400 g torsk
1/2 citron
2 løg
2 gulerødder
20 g smør
200 g pillede rejer
1 dl æblejuice
...
Dato: 23-09-2003
Se fiskeopskriften- klik her | |
 | Indsendt af: Steffan Rilette af varmrøget ørred med tomatsalsa og marinerede asparges varmrøget ørred ca. 500 g
1 rødløg
50 g kapers
skal af 1 citron
lidt purløg og dild
4 tomate...
Dato: 22-09-2003
Se fiskeopskriften- klik her | |
 | Indsendt af: Steffan Ovnbagt ørred på forårsløg og nye kartofler 400 g ørredfilet
2-4 forårsløg (efter størrelse)
600 g nye kartofler i både
1 dl hvidvin
100 g s...
Dato: 22-09-2003
Se fiskeopskriften- klik her | |
 | Indsendt af: Thomas Frisk pasta med varmrøget laks, champignon og forårsløg 200 gram frisk pasta
150 gram varmrøget laks el. 100 g røget laks
200 gram champignon
3-4 s...
Dato: 11-09-2003
Se fiskeopskriften- klik her | |