Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:22-04-2024
Menu
Kalender
Marts 2024
MaTiOnToFr
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FISKEOPSKRIFTER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Fiskeopskrifter ialt: 276
Grillet multe med hvidløg
Indsendt af:Anders
dato:10-10-2002
Ingredienser:4 portionsmulter eller 1-2 store 1,5 dl olivenolie 2 tsk finthakket frisk timian 1 tsk havsalt 1 fed finthakket hvidløg friskkværnet peber 2 ansjosfileter 1 appelsin 0,5 dl vand
Opskrift:Multer har tykke skæl, som skal først skal skrabes af (mod hovedet). Skær 3 skrå snit i siden på fisken på begge sider. Anbring fisken(e) i et fad, der lige passer i størrelse. Bland alle ingredienser sammen til og med friskkværnet peber og hæld det over fisken. Lad fisken marinere en times tid og vend den et par gange. Tænd for grillen og stil temperaturen højt fx 240 grader. Beklæd bradepanden med dobbelt alufolie og læg fisken herpå. Sæt fisken under grillen (6 min. på hver side for små fisk - og 10-12 min. for større fisk og med lidt større afstand til grill-legemet. Pensl et par gange med marinaden under stegningen. Anbring fisken på serveringsfad og hæld stegesaften i marinaden. Hæld det hele i en lille gryde og tilsæt finthakket ansjos, revet skal af den halve appelsin og saften af den hele, samt 0,5 dl vand. Bring det i kog under piskning og hæld det over fisken ved servering
Bemærkning

Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk