Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:23-11-2017
Menu
Kalender
November 2017
MaTiOnToFr
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FISKEOPSKRIFTER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Fiskeopskrifter ialt: 276
Aborre med krebs
Indsendt af:Anders
dato:10-10-2002
Ingredienser:250 g Smør 200 g Champagne 60 g champignoner 60 g tyk fløde 30 g Vand 30 g levende Krebs 6 mellemstore Aborrer 4 Æggeblommer Kryddersuppe til Krebsene Nogle Fiskehoveder og Fiskeben Citronsaft eller Eddike Salt og Peber
Opskrift:Aborrerne skrabes, tømmes og tørres godt. Krebsene koges i Kryddersuppen på sædvanlig Måde. Pil Halerne ud og hold dem varme. Af Krebseskallerne og 50 g Smør laves Krebsesmør. I en Smule af Kryddersuppen fra Krebsene koges de fint opskårne Champignoner sammen med Fiskehovederne og Benene. Denne Fiskekraft koges stærkt ind og sies. Et Fad smøres med Krebsesmørret, og herpå lægges Aborrerne, som overhældes med Fiskekraften og Champagnen og derpå sættes i Ovnen. Lav en Hollandaisesovs af Resten af Smørret, Æggeblommerne, Vandet, Citronsaften eller Eddiken og smag den til med Salt og Peber. Gør denne Sovs fyldigere med Fløden og rør i sidste øjeblik den stærke Suppe fra Aborrerne heri. Fisken lægges på et Fad, garneres med Krebsehalerne, og det hele overhældes med Sovsen. Man bør servere omgående.
Bemærkning

Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk