Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:28-03-2024
Menu
Kalender
Marts 2024
MaTiOnToFr
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FISKEOPSKRIFTER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Fiskeopskrifter ialt: 276
Havtaskehale
Indsendt af:Anders
dato:10-10-2002
Ingredienser:700 g Havtaskehale ( kæber kan benyttes) 2 Skalotteløg 1 dl Vermouth eller 2 dl tør hvidvin 75 g Smør 1sps Hvedemel 1 dl Hakket persille 1sps Dijonsennep 1/2 dl Tør hvidvin Salt peber
Opskrift:Pocher havtaskehalen i vermouth og vand, tilsat et hakket skalotteløg. Lav herefter en fiskevelouté af en opbagniong af 25 g let brunet smør og en skefuld hvedemel. Spæd med ca. 3 dl fiskekraft og lad det koge ca. 15 min. Kom lidt hvidvin og lidt fiskekraft og 1 finthakket skalotteløg i en gryde og kog det ind til to trediedele. Tilsæt fiskevelutéen og bring det i kog. Tilsæt til sidst 50 g smør og et par skefulde hakket persille. Smag til med dijonsennep, salt og fiskepeber. Anret havtaskehalen i pæne skiver på et fad og dæk med fiskesovsen. Stil fadet i en meget varm ovn og gratiner til overfladen er let brun.
Bemærkning

Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk