April 2024 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | | | | | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
| Aborregryde | | Indsendt af: | Orla | dato: | 10-10-2002 | Ingredienser: | 1½ kg aborrefilet
2 spsk smør
salt og peber
1 løg
2 spsk mel
2 dl bouillon (fiske- eller grøntsagsbouillon)
1 dl fløde
hakket persille | Opskrift: | Smelt lidt smør i en gryde og læg fiskestykkerne i sammen med det skivede løg og kryder med salt og peber. Lav en jævning af melet og bouillonen og hæld det sammen med fløden over fisken i gryden. Lad det simre i ca 15 min. Strø persillen over og server straks med nye kartofler. | Bemærkning
|
|
|