April 2024 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | | | | | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
| Thailandsk fiskesuppe | | Indsendt af: | Anders | dato: | 10-10-2002 | Ingredienser: | 400 g sejfileter
150 g rejer
1 porrer i ringe
4 pressede fed hvidløg
1 spsk olie
1 tsk gurkemeje
1 tsk thailandsk Tom Yam Pasta
6 dl kraftig fiskebouillon
3 dl økologisk skummetmælk
1 ds hakkede flåede tomater
2 ½ spsk mel
2½ dl optøede ærter | Opskrift: | Skær fiskefiletterne i mindre tern.
Opvarm olien i en gryde og svits porrer og hvidløg her i under omrøring.
1 tsk thailandsk Tom Yam Pasta og 1 tsk gurkemeje tilsættes.
Fiskebouillon og tomater hældes i gryden og det koges op.
Melet udrøres i den økologiske skummetmælk, til en jævning, som kommes i suppen under omrøring.
Fisketernene kommes i og suppen koges forsigtigt under låg i et par minutter.
Lige før suppen serveres kommes ærter og rejer i suppen, der gives et kort opkog.
| Bemærkning
|
|
|