Marts 2024 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | | | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
| Hornfiskepande med grøntsager | | Indsendt af: | Anders | dato: | 10-10-2002 | Ingredienser: | Ca. 600 g udbenet hornfisk (andre slags fisk kan bruges til retten, f.eks rødspættefileter eller makrel)
½ tsk salt
2-4 spsk mel
20 g margarine
1 porre 250 g champignoner
15 g margarine
250 g friske bønnespirer
2½ dl bouillon
1 fed presset hvidløg
4 dl løse ris | Opskrift: | Hornfisken trækker med salt i ca. ½ time, skylles og tørres.
Fisken skæres i ca. 2 cm brede strimler, der vendes i mel.
Brunes hurtig på en stor pande og tages af panden.
Porre og champignon skæres i skiver og svitses 5-6 min.til de er næsten møre, men stadig lidt sprøde.
Bønnespirer, bouillon og hvidløg tilsættes, og grøntsagerne smages til med salt og peber.
Fiskestykkerne lægges på grøntsagerne, og det hele varmes ca. 2 min.
Serveres straks med de kogte ris.
| Bemærkning
|
|
|