Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:04-05-2024
Menu
Kalender
Marts 2024
MaTiOnToFr
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FISKEOPSKRIFTER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Fiskeopskrifter ialt: 276
Hornfiskepande med grøntsager
Indsendt af:Anders
dato:10-10-2002
Ingredienser:Ca. 600 g udbenet hornfisk (andre slags fisk kan bruges til retten, f.eks rødspættefileter eller makrel) ½ tsk salt 2-4 spsk mel 20 g margarine 1 porre 250 g champignoner 15 g margarine 250 g friske bønnespirer 2½ dl bouillon 1 fed presset hvidløg 4 dl løse ris
Opskrift:Hornfisken trækker med salt i ca. ½ time, skylles og tørres. Fisken skæres i ca. 2 cm brede strimler, der vendes i mel. Brunes hurtig på en stor pande og tages af panden. Porre og champignon skæres i skiver og svitses 5-6 min.til de er næsten møre, men stadig lidt sprøde. Bønnespirer, bouillon og hvidløg tilsættes, og grøntsagerne smages til med salt og peber. Fiskestykkerne lægges på grøntsagerne, og det hele varmes ca. 2 min. Serveres straks med de kogte ris.
Bemærkning

Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk