Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:20-04-2024
Menu
Kalender
April 2024
MaTiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FISKEOPSKRIFTER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Fiskeopskrifter ialt: 276
Torsk med marinerede grøntsager
Indsendt af:Anders
dato:10-10-2002
Ingredienser:Filodejspakker med torsk filodej, 8 stk. af ca. 15 x 15 cm (1/4 pakke) 100 g torsk f.eks. fra bugen (til at hakke) 1 dl Grund Sauce fra Karolines Køkken 1 æggehvide ½ tsk salt ¼ tsk peber 2 tsk citronsaft 4 reelle stykker torsk af 75 g salt og peber æggehvide til pensling Marinerede grøntsager 2 peberfrugter 2 skalotteløg 6 tomater saft af ½ citron 1 spsk raps- eller olivenolie frisk basilikum ½ tsk salt 1 knsp peber
Opskrift:1. Filodejen pakkes ud og klippes til firkanter. Lægges mellem 2 fugtige viskestykker, til det skal bruges 2. 100 g torsk blendes sammen med Grund Sauce, æggehvide, salt, peber og citronsaft 3. Filodejen lægges parvis, så der er 2 stykker ovenpå hinanden (dejen er meget tynd) 4. Kanterne pensles med æggehvide 5. FISKefarsen lægges midt på dejen. Et stykke torsk placeres ovenpå og drysses med salt og peber 6. Pakken lukkes sammen sådan at æggehviden limer dejen sammen 7. Bages ved 220 grader i 20 minutter Grøntsager: 1. Løg, Peberfrugter og tomater skæres i tern og blandes 2. Citronsaft, olie, salt, peber og hakket basilikum blandes og hældes over grøntsagerne
Bemærkning

Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk