April 2024 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | | | | | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
| Torsk med marinerede grøntsager | | Indsendt af: | Anders | dato: | 10-10-2002 | Ingredienser: | Filodejspakker med torsk
filodej, 8 stk. af ca. 15 x 15 cm (1/4 pakke)
100 g torsk f.eks. fra bugen (til at hakke)
1 dl Grund Sauce fra Karolines Køkken
1 æggehvide
½ tsk salt
¼ tsk peber
2 tsk citronsaft
4 reelle stykker torsk af 75 g
salt og peber
æggehvide til pensling
Marinerede grøntsager
2 peberfrugter
2 skalotteløg
6 tomater
saft af ½ citron
1 spsk raps- eller olivenolie
frisk basilikum
½ tsk salt
1 knsp peber | Opskrift: | 1. Filodejen pakkes ud og klippes til firkanter. Lægges mellem 2 fugtige viskestykker, til det skal bruges
2. 100 g torsk blendes sammen med Grund Sauce, æggehvide, salt, peber og citronsaft
3. Filodejen lægges parvis, så der er 2 stykker ovenpå hinanden (dejen er meget tynd)
4. Kanterne pensles med æggehvide
5. FISKefarsen lægges midt på dejen. Et stykke torsk placeres ovenpå og drysses med salt og peber
6. Pakken lukkes sammen sådan at æggehviden limer dejen sammen
7. Bages ved 220 grader i 20 minutter
Grøntsager:
1. Løg, Peberfrugter og tomater skæres i tern og blandes
2. Citronsaft, olie, salt, peber og hakket basilikum blandes og hældes over grøntsagerne
| Bemærkning
|
|
|