April 2024 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | | | | | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
| Rødfiskmed champignoner | | Indsendt af: | Anders | dato: | 10-10-2002 | Ingredienser: | 4 rødfiskefileter med skind á ca. 150 g
1 spsk raps - eller olivenolie
salt, peber
½ kg g rensede svampe
2 spsk snittede skalotteløg
ca. ½ kg skrællet selleri
ca. ½ kg kartofler
1 dl boullion (evt. terning og vand)
salt, peber | Opskrift: | 1. Kog selleri og kartofler til de er møre
2. Hæld vandet fra og mos selleri og kartofler
3. Rør bouillon i lidt efter lidt, til mosen har en passende konsistens og smag til med salt og peber
4. Steg fisken i olie med skindsiden nedad i ca. 7 minutter
5. Tag fisken af panden og hold den varm
6. Rist svampene på den samme pande
7. Tilsæt persille og skalotteløg og server det hele sammen med groft brød
| Bemærkning
|
|
|