Marts 2024 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | | | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
| Julesild | | Indsendt af: | Anders | dato: | 10-10-2002 | Ingredienser: | 200 g fromage frais
3 spsk. let-mayonnaise
1/2 tsk. salt
1/2 tsk. sukker
1/2 tsk. Karry
1/2 tsk. paprika
2 spsk. koncentreret tomatpuré
1 lille æble i små tern
1/4 agurk i små tern
1 revet gulerod
1 rød peberfrugt i tern
200 g marineret sild (ca. 4 sildefileter)
evt. 1-2 spsk. vand
| Opskrift: | 1. Rør fromage frais med let-mayonnaise, salt, sukker, krydderier
... og tomatpuré.
2. Bland æble, agurk, peberfrugt og gulerod i dressingen.
3. Skær sildefileterne i bidder og vend dem i dressingen.
4. Tilsæt evt. 1-2 spsk. vand hvis salaten er for tyk.
5. Smag til med salt, peber og sukker.
6. Lad Julesilden trække ca. 1 time før servering. | Bemærkning
|
|
|