Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:25-04-2024
Menu
Kalender
April 2024
MaTiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FISKEOPSKRIFTER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Fiskeopskrifter ialt: 276
Hel laks med fyld
Indsendt af:Anders
dato:10-10-2002
Ingredienser:1 stk. hel laks (900-1200 g.) Fyld: 1 stk. løg ½ stk. fennikel ½ bdt. persille ½ bdt. dild 1 spsk. olivenolie 1 spsk. salvie ½ dl. rasp ½ tsk. salt Friskkværnet peber Sauce: 1½ dl. ymer 1 spsk. Dijon sennep 1 tsk. hvidvinseddike ½ tsk. salt Peber
Opskrift:Løget hakkes fint. Fenniklen skæres i tern og persille og dild hakkes fint. Olien opvarmes op en pande og løg, fennikel, persille, dild og salvie kommes på panden. Grøntsagerne steges bløde i ca. 5 minutter, hvoreter panden fjernes fra varmen og raspen kommes i. Laksen skylles og tørres med køkkenrulle. Fyldet smages til med salt og peber og kommes indeni laksens bug. Staniolen pensles med lidt olie, hvorefter den foldes omkring laksen. Retten bages i ovnen ca. 40. minutter ved 200 grader på midterste ovnribbe. Ymer, sennep og hvidvinseddike røres sammen til en kold sauce og smages til med salt og peber. Tips: Den fyldte fisk i staniol kan også lægges på en grill.
Bemærkning

Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk