April 2024 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | | | | | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
| Torskelasagne | | Indsendt af: | Anders | dato: | 10-10-2002 | Ingredienser: | 2 hk. løg
2 spsk olie
2 knuste hvidløgsfed
1 dl tomatpuré
5 flåede og finthk. tomater
salt og peber
3 spsk margerine
3 spsk mel
½ L mælk
50 g reven ost
salt
peber
¾ kg fileter af torsk eller sej
250 g forkogte lasagneplader | Opskrift: | Løg og hvidløg svitses klare i olien. Tilsæt tomatpuré og tomater. Krydr med salt, peber og merian. Lad sovsen koge ind i 20 min.
Margerine smeltes og røres med mel. Spæd med mælk. Kog igennem og smag til med ost, salt og peber.
Fileterne lægges i et ovnfast fad, derpå bechamelsovs, lasagneplader, tomatsovs. Slut med bechamelsovs og reven ost. 200º i 30-40 min. | Bemærkning
|
|
|