Januar 2019 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | | | | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
| Aborrer i smør | | Indsendt af: | Anders | dato: | 10-10-2002 | Ingredienser: | 500 g Smør
2 Aborrer a 2-300 gram.
1 Citron
Mel
Persille
Fint Salt | Opskrift: | Rens og flå Aborrerne og rul dem i Melet. Smelt 150 Smør, uden at det bliver brunt, og kom Fiskene heri. Salt dem, dryp Saften fra 1/4 Citron over og lad dette stå over svagt Blus i 20 Minutter.
Når de skal serveres, gnides Resten af Smørret ud med hakket Persille, dette varmes og hældes over Aborrerne, der er lagt smukt på et varmt Fad garneret med Resten af Citronen skåret i Skiver. | Bemærkning
|
|
|