Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:29-03-2024
Menu
Kalender
September 2018
MaTiOnToFr
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FISKEOPSKRIFTER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Fiskeopskrifter ialt: 276
Grillet filet af sandart med grøntsager i olivensauce
Indsendt af:Anders
dato:10-10-2002
Ingredienser:ca. 350 g filet af sandart med skind, delt i 4 lige store stykker Grøntsager efter eget valg eks.: 4 blomkålsbuketter 1 fennikel 1 endivie 1 fed hvidløg reven skal af en ¼ citron 1 god skefuldt mos af sorteoliven lidt salvieblade
Opskrift:Del blomkålen i buketter, del fennikel fra top til rod i både, del endivien i blade. Damp grøntsagerne i lidt let saltet vand, krydret med et snittet fed hvidløg og salvieblade. Damp under låg, så behøver du kun lidt vand i gryden. De kogte grøntsager tages op og væsken ca. 1½ dl. tilsættes olivenmosen og røres sammen til en olivensauce. Grøntsagerne holdes varme. Fisken steges næsten færdig på skindsiden ved sagte varme, så skindet ikke brændes. Vend fileterne om og giv lidt varme. Anret på varme tallerkner og server sammen med grøntsagerne og et par gode skefulde olivensauce. Retten krydres med reven citronskal og salviebladene.
Bemærkning

Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk