Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:22-04-2024
Menu
Kalender
Marts 2024
MaTiOnToFr
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FISKEOPSKRIFTER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Fiskeopskrifter ialt: 276
Sandart i eddike
Indsendt af:Anders
dato:10-10-2002
Ingredienser:800 g filet af sandart ca. 1 dl mel (her er frit valg på alle hylder: havremel, spelt, byg, rug og hvede) 1 tsk fint salt lidt friske salvieblade olivenolie til stegning Lage: 1 (rød) løg 1 lille håndfuld friske salvieblade 2 dl hvidvin 1 dl hvidvinseddike groft knust peber 1-2 spsk olivenolie
Opskrift:Skær fiskefileterne i små ensartede medailloner (som små mørbradbøffer). Kør mel, salvieblade og salt i food-processor, eller hak blot bladene fint og bland med mel og salt. Vend fiskestykkerne i mel og ryst det løse af. Steg dem gyldne i olivenolie. Lad dem dryppe af på fedtsugende papir. Anbring dem i en porcelæns- eller ovnfast glasskål. Skær løget i tynde skiver og sauter løget blidt i lidt olivenolie i en tykbundet gryde. Kom salviebladene ved og hæld hvidvin og eddike over. Kog lagen igennem. Tilsæt groftknust peber. Hæld den varme lage over fiskene og lad dem trække mindst et døgn. Server dem ikke iskolde, men tag dem ud et par timer før. Server med f.eks. olivenbrød til.
Bemærkning

Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk