Juli 2018 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | | | | | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | | | | | | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
| Stegt havkat med karry | | Indsendt af: | Anders | dato: | 10-10-2002 | Ingredienser: | 4 - 5 stk. tynde havkatkoteletter
1- 2 stk. grofthakkede løg
1 tsk. karry (stærk)
1½ - 2 dl. fløde
1 dl. mælk
stegemargarine
mel
salt
peber
| Opskrift: | Skyl og tør havkatkoteletterne og vend dem herefter i mel blandet med salt og peber. Gennemsteg koteletterne på en pande (sørg for at de er helt møre, da de ellers ikke er gennemstegt og derfor kan komme til at smage meget af fisk). Tag fisken op på en tallerken og svits herefter løgene på panden til de er bløde og lidt brune. Herefter tilsættes karryen. Hæld fløde og mælk i til sovsen og lad det nu blive godt blandet. Havkatkoteletterne lægges nu tilbage på panden i sovsen. Lad det hele simre i ca. 5 - 10 min. i gryden/på panden | Bemærkning
|
|
|