April 2024 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | | | | | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
| sommermakrel | | Indsendt af: | Anders | dato: | 10-10-2002 | Ingredienser: | 1 røget makrel
8 kartofler (mellem)
1 blomkål
½ ltr creme fraice
1 bdt dild
4 tomater | Opskrift: | Kartofler koges og afkøles.
Blomkål koges og deles i 6-8 stykker.
Dild hakkes og blandes i cream fraice, smages derefter til med salt og peber.
Makrellen pilles fra hianden i 4 stykker.
Makrelfilet, kartofler og blomkål anrettes på en tallerken.
Cream fraicesaucen hældes over kartofler, evt. lidt over blomkål.
Tomaterne skæres i både og brugs som pynt. | Bemærkning
|
|
|