Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:19-04-2024
Menu
Kalender
April 2024
MaTiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FISKEOPSKRIFTER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Fiskeopskrifter ialt: 276
Ristet Hornfisk med muslinger
Indsendt af:Anders
dato:10-10-2002
Ingredienser:½ fileteret hornfisk 100 g. skorzonér rødder 100 g. små, nye gulerødder 100 g. blå muslinger 2 fed hvidløg 1 skalotteløg 1/3 l. hvidvin Lidt hakket kørvel Lidt hel kørvel 75 g. smør
Opskrift:Fileter hornfisken, og fjern benene med en kniv ( skær ikke igennem skindet ) Sørg for at alle de små grønne skæl er helt væk. Sæt muslingerne over til damp med hvidvin, lidt vand og de forsauterede fint hakkede skalotteløg og hvidløg. Muslingerne er færdige når de alle har åbnet sig. Husk at vende muslingerne en gang i mellem. De muslinger som ikke har åbnet sig skal pilles fra, da de er døde. Den grå væde som er tilbage skal koges ned til det jævner lidt. Lad løgne blive i væden da de giver smag og synsmæssig variation i saucen. Rens og skræl skorzonérrødderne og glacér dem i smør og lidt vand. Smag til med salt og peber. Gulerødderne skal dampes i lidt vand. Husk at vandet ikke må koge væk, så bliver gulerødderne mørke og ristede. Skær fisken i to stykker og rist dem hårdt på skindsiden, og steg dem færdig ved lavere varme. Pas på fisken ikke bliver for tør, da den er meget fast i kødet og ikke har meget fedt i sig. Til sidst skal saucen monteres med smør til den jævner og muslingerne skal vendes i.
Bemærkning

Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk