Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:28-03-2024
Menu
Kalender
Marts 2024
MaTiOnToFr
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FISKEOPSKRIFTER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Fiskeopskrifter ialt: 276
Aborresuppe
Indsendt af:Daniel
dato:10-10-2002
Ingredienser:Aborrefileter 4-5 kartofler 1 løg Bouillon: ben samt hovede fra fisken 2-3 løg 2-3 spsk hvidvin 5-8 hvide peberkorn vand
Opskrift:Aborreben og hovede ligges i kasserolle med kryderier og løg. Der tilsættes vand så det netop dækker benene. Lad simre i ca. 45 min og sigt bouillonen. Smelt smør og sauter til løget blir klart. Skær kartoflerne i tern og tilsæt dem, lad dem sauter nogle min. Tilsæt aborrebouillionen og lad det simre til kartoflerne er færdige. Tilsæt aborrekødet og lad suppen simre yderlige nogle min.
Bemærkning

Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk