Marts 2024 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | | | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
| Aborresuppe | | Indsendt af: | Daniel | dato: | 10-10-2002 | Ingredienser: | Aborrefileter
4-5 kartofler
1 løg
Bouillon:
ben samt hovede fra fisken
2-3 løg
2-3 spsk hvidvin
5-8 hvide peberkorn
vand | Opskrift: | Aborreben og hovede ligges i kasserolle med kryderier og løg. Der tilsættes vand så det netop dækker benene. Lad simre i ca. 45 min og sigt bouillonen.
Smelt smør og sauter til løget blir klart.
Skær kartoflerne i tern og tilsæt dem, lad dem sauter nogle min.
Tilsæt aborrebouillionen og lad det simre til kartoflerne er færdige. Tilsæt aborrekødet og lad suppen simre yderlige nogle min. | Bemærkning
|
|
|