April 2024 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | | | | | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
| Torsk i cremefraichesauce | | Indsendt af: | Daniel | dato: | 10-10-2002 | Ingredienser: | ca. 1 kg toskefilet uden skind.
1½ tsk salt
1 krm hvid peber
1 spsk smør
2 tsk frisk timinian
2½ dl cremefraiche 9% (Cheasy)
1-2 spsk klippet purløg
Tilbehør:
kogte kartofler, salat | Opskrift: | Fisken skæres i portionsstykker og dryses med salt og peber. Smøret smeltes i en bred kasserolle og fisken lægges i. Drys med timian og hæld cremefraiche over. Læg låg på og kog fisken ved svag varme i ca. 15 min til den er gennemkogt. Drys med purløg. Server med kogte kartofler og salat. | Bemærkning
|
|
|