Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:29-03-2024
Menu
Kalender
Marts 2024
MaTiOnToFr
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FISKEOPSKRIFTER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Fiskeopskrifter ialt: 276
Stegte ål med stuvede kartofler.
Indsendt af:Anders
dato:10-10-2002
Ingredienser:Her er min families udgave af den traditionelle åleret. 4 rensede ål 1 dl rugmel salt og peber smør hakket persille 1 glas cognac 1,5 kg pillekartofler ½ l. økologisk letmælk hvedemel
Opskrift:Kog kartoflerne i letsaltet vand. Skær ålene i stykker af ca 8 cm. og vend dem i en blanding af rugmel, salt og peber. Steg dem på en pande i ca 5 min. på hver side og tilsæt cognac til sidst uden at det steger væk. Pil kartoflerne og skær dem i stykker. Hæld mel, mælk og fedtstof i en gryde og pisk det under opvarmningen koges igennem og smages til med salt og peber. Vend kartoffelstykkerne i og server straks med ålestykkerne overhældt med saucen fra panden. Drysset med persille.
Bemærkning

Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk