April 2024 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | | | | | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
| Ovnstegt Torsk | | Indsendt af: | Anders | dato: | 10-10-2002 | Ingredienser: | 400 g torskefilet
4 store kartofler
2 tomater i skiver
1 hakket løg
1 citron
25 g smør
1 dl tør hvidvin
salt
evt. rosmarin | Opskrift: | Skræl kartoflerne og skær dem i meget tynde skiver. Pil citronen og skær den i skiver. Smør et ovnfast fad godt, læg hakket løg og halvdelen af kartoffelskiverne i bunden, dæk med tomatskiverne og drys med salt og evt. rosmarin. Læg fisken herpå, dæk med citronskiver og øverst resten af kartoflerne. Vin og smør tilsættes, og fadet sættes i en 200 grader varm ovn til kartoflerne er møre - ca. 35 minuter. Hvis al væsken opsuges, må der hældes lidt mere ved undervejs.
Serveres med grøn salat.
| Bemærkning
|
|
|