Marts 2024 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | | | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
| Torsk med ost og kartofler | | Indsendt af: | Bjarne | dato: | 10-10-2002 | Ingredienser: | 700 g torskefileter
salt, peber
5 tomater
1 stor porre
150 g mozarellaost
2 dl piskefløde
1 dl hvidvin
4 store bagekartofler
3 spsk smør
purløg | Opskrift: | Skær fisken i mindre stykker og læg den i et smurt ildfast fad. Krydr med salt og peber. Skær tomaterne i skiver og læg den oven på fisken. Hak porren fint, drys den over, hæld ost, fløde og vin over og steg ved 180 grader i 30 minutter. Bag kartoflerne ved 225 grader i ca. 1 time. Halver dem. Tag mosen ud, rør den med smør, salt, peber og fintklippet purløg. Fyld mosen tilbage i skallen og drys med lidt ekstra purløg. | Bemærkning
|
|
|