Marts 2024 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | | | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
| Torske karrysalat | | Indsendt af: | Bjarne | dato: | 10-10-2002 | Ingredienser: | 500 g kogt torsk.
1 1/2 dl cremefraiche
1 1/2 dl mayonnaise
100 g løg
1 1/2 -2 tsk karry
salt
peber | Opskrift: | Fisken koges afkøles og benene pilles omhyggeligt fra.
Dressing:
Cremefraiche og mayonnaise blandes. Løget hakkes fint og tilsættes. Smages til med karry salt og peber Fiskekødet vendes i dressingen. | Bemærkning
|
|
|