Juni 2024 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | | | | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
| Sandart m. tomater | | Indsendt af: | Birgit | dato: | 10-10-2002 | Ingredienser: | 1 sandart (ca.1,2kg renset)
dild, løvstikke
salt og peber
1 citron i skiver
1 løg
flyd. margarine/olie
cherrytomater 300g | Opskrift: | Sandart m. tomater 1 sandart (ca.1,2kg renset)
dild, løvstikke
salt og peber
1 citron i skiver
1 løg
flyd. margarine/olie
cherrytomater 300g Drys salt og peber inden i fisken
læg en kvist dild, et par blade løvstikke og 2 citronskiver deri
Lægges i et smurt ildfast fad
Drysses med salt og peber
Hakket løg og fintklippet dild fordeles over fisken og ved siden af den
Fedtstof dryppes over
Resten af citronskiverne lægges på
Cherrytomaterne lægges ved siden af fisken
Fadet dækkes med staniol
Ca. 50 min. i ovn 180 grader
Serveres med kartofler og gulerødder
Sovs af væden
Cabaretsovs fra Bauvais er også fin dertil. | Bemærkning
|
|
|