Februar 2024 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | | | | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
| Råmarineret sværdfisk | | Indsendt af: | Heidi | dato: | 30-07-2003 | Ingredienser: | 200 g frisk sværdfisk eller tun
250 g feldsalat el. anden sprød og mild, grøn salat.
1 granatæble
1-2 blodappelsiner, rød grape el. alm. appelsin
2 spsk. god olivenolie
saften af ½ citron
salt og peber
| Opskrift: | Skær sværdfisken ud med en filetkniv i tynde skiver, som var det laks. Gnid stykkerne med olivenolie, drys med lidt salt og dryp med halvdelen af citronsaften.
Skyl salaten og lad den dryppe grundigt af på et viskestykke. Anret den på 4 flade tallerkner som små gravhøje midt på tallerknerne. Læg fisken over.
Skræl appelsinerne og skær dem i fileter uden skind ved. Skrab forsigtigt kernerne ud af granatæblet. Drys med granatæbler og anret fileterne rundt om på fisken. Ryst resten af olien m/citronen og smag til med salt og peber, og hæld det over ca. 15 minutter før servering.
Spises med frisk brød til... | Bemærkning
|
|
|