April 2024 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | | | | | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
| Røget aborre | | Indsendt af: | Thomas | dato: | 10-10-2002 | Ingredienser: | 4 aborre
100 g salt
10 æg
2 dl fløde
salt og peber
6 skiver rugbrød | Opskrift: | Rens fiskene og læg dem i et fad natten over.
Skyld herefter fiskene og lade dem tørre.
Tænd for røgovnen og læg fisken på risten i ca 20-25 minutter. Fisken hviler 5-7 minutter før den serveres.
Hertil serveres der røræg - samt nyt rugbrød. | Bemærkning
|
|
|