Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:23-02-2024
Menu
Kalender
Februar 2024
MaTiOnToFr
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FISKEOPSKRIFTER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Fiskeopskrifter ialt: 276
Søtunge med krebsehaler
Indsendt af:Heidi
dato:07-08-2003
Ingredienser:600 g søtunge eller rødtungefiletér ½ løg 2 spsk. Smør eller margarine 2 spsk. hvedemel 1 fiskebouillon-terning 1 dl vand 2 spsk. tomatpuré 2 spsk. farin 1 dl creme fraiche 1 knivspids cayennepeber 1 dl mousserende vin 200 g krebsehaler ½ bundt dild
Opskrift:Pil løget og hak det fint. Opvarm fedtstoffet på en pande og kom løget på. Steg løget til det er blødt og rør så melet i. Kom bouillon-terningen i og pisk 1 dl vand i. Tilsæt tomatpuré, farin, creme fraiche og cayennepeber under omrøring. Bland godt, bring i kog og lad det simre i 3 min. Skyl fiskefiletérne og lad dem dryppe af. Rul fiskefiléterne sammen. Læg filéterne i saucen med sammenføjningen nedad. Lad dem simre i 8 min. til fiskens kød er hvidt og fast. Bland forsigtigt vinen i saucen og varm det op. Læg krebsehalerne i og lad dem blive varme. Garnér evt. med dildkviste og servér straks med pressede kartofler og haricots verts. >Obs< i stedet for tunge, kan rødspætte bruges – og i stedet for krebsehaler, kan pillede rejer anvendes.
Bemærkning

Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk