Marts 2024 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | | | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
| Hornfisk med sødkartoffelfyld | | Indsendt af: | Heidi | dato: | 07-08-2003 | Ingredienser: | 12 hornfisk, indmad og rygben fjernet
Mel
Olivenolie
Fyld:
250 g gule sødkartofler
2 spsk. smør
1 ¾ dl friske brødkrummer
1 spsk. hakket, syltet citron
1 tsk. Harissa (puré lavet af chili, hvidløg og olivenolie)
1 tsk. Kanel
| Opskrift: |
Fyld:
Kog eller damp sødkartoflerne, indtil de er møre. Mos sødkartoflerne med smør. Bland mos, brødkrummer, citron, harissa og kanel.
Kom fyldet i hornfiskene og luk fiskene med tandstikker af træ eller kødsøm.
Vend hornfiskene i mel og steg dem i varm olivenolie i 1-2 min. på hver side.
| Bemærkning
|
|
|