Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:23-02-2024
Menu
Kalender
Februar 2024
MaTiOnToFr
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FISKEOPSKRIFTER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Fiskeopskrifter ialt: 276
Sandartfrikassé
Indsendt af:Heidi
dato:24-08-2003
Ingredienser:800 g sandartfilet 3 tomater ¼ selleri 2 porrer 1 persillerod 1 bundt persille ½ tsk. carry salt og peber 2 dl vand 100 g smør
Opskrift:Skær tomaterne i både og skær kernerne fra. Tomatkødet skæres i strimler. Selleri og persillerod skæres i tynde skiver ca. 1x3 cm, porrerne snittes på skrå. Bring vandet i kog, start med at koge sellerien mør (husk kun lidt salt i vandet, da det skal anvendes til sauce), tag sellerien op, herefter koges persillerods-skiverne og tages op, kog porre-strimlerne møre og tag dem op også. Tilsæt carryen til kogevandet, der skal nu være ca. 1-1½ dl, lad det trække indtil det er gult. Hak persillen. Skær sandartfileten i tern á ca. 2-3 cm, og læg dem i et smurt fad, krydres med salt og peber, dækkes med stanniol og sættes i ovnen ved 120 C i ca. 15 min. indtil fisken er helt hvid. Lun grøntsagerne på nær tomat, i grøntsags-carryfonden og pisk smørret i, til sidst tilsættes persille og tomatstrimlerne
Bemærkning

Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk