April 2024 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | | | | | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
| Sandartfrikassé | | Indsendt af: | Heidi | dato: | 24-08-2003 | Ingredienser: | 800 g sandartfilet
3 tomater
¼ selleri
2 porrer
1 persillerod
1 bundt persille
½ tsk. carry
salt og peber
2 dl vand
100 g smør
| Opskrift: | Skær tomaterne i både og skær kernerne fra. Tomatkødet skæres i strimler. Selleri og persillerod skæres i tynde skiver ca. 1x3 cm, porrerne snittes på skrå.
Bring vandet i kog, start med at koge sellerien mør (husk kun lidt salt i vandet, da det skal anvendes til sauce), tag sellerien op, herefter koges persillerods-skiverne og tages op, kog porre-strimlerne møre og tag dem op også.
Tilsæt carryen til kogevandet, der skal nu være ca. 1-1½ dl, lad det trække indtil det er gult.
Hak persillen.
Skær sandartfileten i tern á ca. 2-3 cm, og læg dem i et smurt fad, krydres med salt og peber, dækkes med stanniol og sættes i ovnen ved 120 C i ca. 15 min. indtil fisken er helt hvid.
Lun grøntsagerne på nær tomat, i grøntsags-carryfonden og pisk smørret i, til sidst tilsættes persille og tomatstrimlerne
| Bemærkning
|
|
|