Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:27-05-2024
Menu
Kalender
December 2023
MaTiOnToFr
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FISKEOPSKRIFTER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Fiskeopskrifter ialt: 276
Rilette af varmrøget ørred med tomatsalsa og marinerede asparges
Indsendt af:Steffan
dato:22-09-2003
Ingredienser:varmrøget ørred ca. 500 g 1 rødløg 50 g kapers skal af 1 citron lidt purløg og dild 4 tomater lidt estragon balsamico eddike lidt safran olie 4 stk. asparges krydderurter f.eks. kørvel, dild og purløg blandet salat
Opskrift:Rilette: Skindet trækkes af ørreden og kødet plukkes af. Kødet vendes med et hakket rødløg, hakkede kapers, skallen fra citron, og hakket purløg og dild. Tomatsalsa: Tomaterne kvartes, indmaden tages ud og tomaterne skæres i små stykker, vendes med hakket rødløg, estragon, balsamico, safran og 4 spsk god olie. Aspargesene skæres i tynde skrå skiver som blancheres, vendes med olie, balsamico og lidt krydderurter. Salaten vendes med olie og balsamico, herpå anrettes riletten som ” kugles” op på salsaen og med de marinerede asparges og krydder-urter på toppen.
Bemærkning

Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk