Maj 2024 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | | | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
| Torsk i pasta | | Indsendt af: | Jason | dato: | 23-09-2003 | Ingredienser: | 400 g torsk
1/2 citron
2 løg
2 gulerødder
20 g smør
200 g pillede rejer
1 dl æblejuice
2 dl syrnet fløde 9%
1 spsk. hakket, frisk salvie eller 1/2 tsk. tørret
Tilbehør:
240 g tørret pasta eller 500 g frisk (f.eks. fettucine)
Avocadosalat
1/2 icebergsalat
1 avocado
1/2 salatløg
1 bundt persille
Salatdressing
1/2 citron
1 spsk. olie
1 tsk. sennep
1 spsk. vand | Opskrift: | Pres citronen til saft. Skær fisken i terninger på ca. 2 x 2 cm, læg fisketerningerne op i en skål, og hæld citron- saften fra den halve citron over. Lad fiskestykkerne trække i citronsaften i ca. 1 time i køleskabet.
Kog pastaen efter anvisningen på pakningen.
Skær icebergsalaten i fine strimler. Hak løget og persillen fint. Skær avocadoen over i to dele, tag avocadokødet ud, og skær det i grove terninger. Bland alle grøntsagerne til salaten i en skål. Bland resten af citronsaften med olie, vand og sennep til salatdressing. Hæld dressing over salaten hurtigst muligt, så avocadoen ikke bliver brun.
Hak løgene, og skær gulerødderne i tynde skiver. Svits løg og gulerodsskiver i smør på en dyb pande. Tilsæt rejer og æblejuice, og kog videre i ca. 3 minutter. Tilsæt derefter fisketerningerne med citronsaft, og lad det simre i ca. 5 minutter. Vend forsigtigt syrnet fløde og salvie i, og smag til med salt og peber.
Vend forsigtigt fiskeblandingen op i pastaen, og servér salaten til.
| Bemærkning
|
|
|